Nejste přihlášen/a.
Firma nabizi koupit tohle auto. Kolik byste za to dal. Pocitejte s tim ze auto bude potrebovat drobne opravy.
Dekuji
Dejte si do tipcars auto za 250 tis diesel a výbavu, kterou potřebujete a porovnávejte... 265 je dle mého moc za takhle starý auto.
Pokud to po celou dobu znáte z práce a víte, že prodávající říká pravdu, tak samozřejmě to je plus, ale jinak 85 tis. tacho bych čekal tak u auta s polovičním stářím.
To je tak standartní bazarová cena to koupíte i jinde. Já osobně bych dal tak kolem 215000-225000.
za 250 litrů mám nové auto, které mě doveze vždy a všude a pokud nebudu trouba, tak mám postaraný i o celkový bezplatný servis
anebo jinak: soused si koupil Peugot 407 v plné palbě r.v.2006 za 210000,-kč
P.S. velké auto, nebrat
To je věc názoru někdo rád pohodlnou jízdu a koupí si raději ojetej dopravák a někomu stačí nové rogalo.
Malé auto je do 30Km dál bych s ném nejel to raději vlakem.Kdo si zvykne na velé tak malé už nechce to sice taky doveze ,ale duši vytřese
říkám to z osobní zkušeností
kolegové z práce a ostatní známí, co mají veůlké auta tak, nevím proč, ale bědují že by byli spokojenější z "malým" autem
ted se jim směji, ptotože mám punťáka
P.S. ti známi mají tyto "velké" vozy: Marea combi, Mondeo combi, Ford scorpio (amerika 4,0), Volvo combi, Megane Scenic,Passat combi, Octavia sedan + combi
napsal jsem ty vozy se kterými jsou ted v zime jejich majitelé nespokojeni a dobře jim tak - machrovali, že mají "kočár" a teď "trpí" a dobře jim tak!
když jsem si koupil Punto, tak mě říkali, udělal jsi největší kravinu, že jsem si koupil maličký vůz a maličký opravdu není!
ale abych řekl pravdu, já měl před Puntem Megana a v meganovi bylo všude méně místa než teď v Punťáku
mějte se
Sice nevím jaký je rozdíl mezi velkým a malým autem právě v zimě, ale pomoc je jdnoduchá když brečí tak prodat a koupit prcka a zbyde ještě na benzín. Ovšem až by jeli na dovču tak zase budou brečet znova někdo už je takový plakánek. Já (spíše manželka) mám na "cukání" pažouta 205 kozomrda je v supr stavu ale dál než těch 30Km bych sním nejel. Mám ještě AR 166 a to je jiné svezení vlétě i v zimě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.