Nejste přihlášen/a.
1x
Chtělo by to uvést asi i auto... Třeba 1.8 Ford Escord měl rozvody jen po 60.000km, jiné mají po 90.000, 120.000, 150.000,190.000 km, někde udává výrobce 60 měsíců, někde 72 měsíců, nebo taky 120měsíců, třeba Astra J 1.6 benzín Turbo 2010 má po 10 letech, po faceliftu již po 6 letech, někde je napsáno u některých vozidel po 90.000km a po 30.000 vizuální kontrola... Tak je to vlastně bez znalosti vozidla těžké...
1x
Podle pokynů výrobce. Když sem vložíš typ auta s přesným typem motoru, obratem ti interval výměny napíšu.
doplněno 15.07.19 09:09:
Bohužel jsem se sem dřív nedostal ...
Pro tvůj motor výrobce uvádí 90.000 km nebo 6 let. Na tyto motory však existují "zesílené" rozvodové sady, které umožňují výměnu po 120-150.000 km. Jak se k tomu staví výrobce se mi teď zjistit nepodařilo.
0x
Tátovo felda 1.6 ted nedávno 6 let 35000km a vodní pumpa už vydávala divoké zvuky
Kdysy moje vectra b 1.6 benzin cca 3 roky 53000km odešla jedna převodní kladka motor se potkal
Bratrovo V70 2l tdi výměna proběhla ve 190000km a ve volvu mu tvrdili že de brzo že tam lidi jezděj až ve 250000km
Já říkam radši to udělat dřív a komplet než pak platit go motoru
0x
Měl jsem několik Škodovek a problém s rozvody jsem nikdy neřešil.Dnes mám Feldu skoro s 200 000 km a rozhodně bych o nějakou výměnu nestál.Nwevím,proč!Auto má sloužit k ježdění a ne k experimentům .
JABRAKA
- Kolik stojí rozvody na auto
- Interval na výměnu rozvodů
- Rozvody na autě
- Výměna rozvodů v autorizovaném servisu-záruka
- Nápis na motoru ohledně rozvodů
- Servis ojetého auta
- Prodat nebo vrakáč?
- Chyba P0341
- Octavia RS - závada motoru prodat či opravit?
- Fabia 1.4MPi AME - výměna řemene alternátoru
- Problémy s novým vozem jak se bránit
- Výkup auta s poruchou
- Rozvody na aute
- Audi A4 divný zvuk
- Cruze ventily
- Kolik stojí rozvody na auto
- Výměna rozvodů v autorizovaném servisu-záruka
- Rozvody auta vs cena
- Mám se bát? Rozvody
- Interval na výměnu rozvodů
- Rozvody na autě
- Neodborně vyměněný rozvod praskl, skrytá vada
- Nápis na motoru ohledně rozvodů
- Jak nastavit rozvody u motoru?
- Kdy na rozvody
- Postaveni rozvodu na značky
- Chyba P0341
- Rozvody na aute
- Výměna motoru - jak?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.