Nejste přihlášen/a.
Chtělo by to uvést asi i auto... Třeba 1.8 Ford Escord měl rozvody jen po 60.000km, jiné mají po 90.000, 120.000, 150.000,190.000 km, někde udává výrobce 60 měsíců, někde 72 měsíců, nebo taky 120měsíců, třeba Astra J 1.6 benzín Turbo 2010 má po 10 letech, po faceliftu již po 6 letech, někde je napsáno u některých vozidel po 90.000km a po 30.000 vizuální kontrola... Tak je to vlastně bez znalosti vozidla těžké...
Podle pokynů výrobce. Když sem vložíš typ auta s přesným typem motoru, obratem ti interval výměny napíšu.
Bohužel jsem se sem dřív nedostal ...
Pro tvůj motor výrobce uvádí 90.000 km nebo 6 let. Na tyto motory však existují "zesílené" rozvodové sady, které umožňují výměnu po 120-150.000 km. Jak se k tomu staví výrobce se mi teď zjistit nepodařilo.
Měl jsem několik Škodovek a problém s rozvody jsem nikdy neřešil.Dnes mám Feldu skoro s 200 000 km a rozhodně bych o nějakou výměnu nestál.Nwevím,proč!Auto má sloužit k ježdění a ne k experimentům .
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.