Nejste přihlášen/a.
Ahoj,nevíte někdo, když potřebuji prodloužit stk na motorku, jestli to může vyřídit manželka? nebo musí být u toho majitel. Díky.
Jen tak? nemusí na to být plná moc? Řekl bych musí-na kde-co musí být a na toto ne?Jedina že by s tím jela udělat novou pak PM nemusí.
O prodlužování TK se mi už pár let stará automechanik. Předám mu auto a potřebné doklady, on odstraní případné závady, osobně zajede na STK a auto mi po prohlídce vrátí. Nikdy jsem mu žádnou plnou moc nedával. Ale třeba je to jinde jinak.
Na to, kdo pojede s motorkou na STK se tazatel neptal.
Jde mu spíš o prodloužení TK o další dva roky od konce platnosti původní. Zápis do TP se provádí na úřadech obcí s rozšířenou působností. Vzhledem k tomu, že TK se prodlužuje automaticky i bez zápisu, myslím, že tam může jít s tím TP kdokoli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.