Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alkohol v dechu

Od: houbes* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den , nadýchal jsem 0.09 považuje se to za přestupek? Policajti mi vůbec nic neřekli a ja se radeji neptal abych je nějak nerozčílil, že si z nich dělám třeba srandu. Prostě si to sepsali a odjeli. Co bude dál? Strhnou body?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zadrželi ti ŘP? Asi ne. V tom případě se dále nic řešit nebude, protože by vystavovali nebezpečí trestu sami sebe.

jan9
hodnocení

2x
0,24 promile je fyziologicka hladina alkoholu v krvi, ktera se v tele muze objevit i bez poziti alkoholickeho napoje. Pokud twdy nekdo nadycha pod 0,24 a neprizna ze pil, nic se nedeje.

danys*
hodnocení

0x
I 0,01 promile se považuje za přestupek. Pošlou to správnímu orgánu a ten rozhodne.

Klamete, kolego, pokud to dotyčný sám nepřizná, nic neoznamuje - viz:

policie.cz/...

hodnocení

0x

Mysalím, že můžete být v klidu. Do 0,2 promile je to klidně otázka metabolismu, vůbec nemusí jít o požívání alkoholu. Pokud tedy není odběr krve s pozitivním výsledke, neřešil bych to.

idnes.cz/...

hodnocení

0x

Prostuduj si toto...

Podle tohoto článku, jsem pochopil, že asi ani nebudou řešit nic více...

dopravni-pravo.cz/...

hodnocení

0x
Podstatné je, zda jste pil alkohol a hlavně zda jste jim řekl že ano, nebo že ne.
Pokud jste to přiznal, tak i takové málo je průser. Pokud jste to popřel, tak jste v pohodě.

houbes*
hodnocení

Neřekl jsem právě nic dle mého to byla kombinace ochuceného birella a zelné polévky co jsem měl před zastavením policajtů cca 30 min mezi kontrolou. Ale netvářili se nějak na mně divně. Tak nevím asi budu čekat ale je to blbý pocit. Na otázku jestli jsem pil jsem žádnou od nich nedostal jen pouze výsledek na displeji a vrácení řidičáku do ruky. Sedl jsem za volant a Koukal jsem asi 5 min do blba co to má znamenat.

Co to má znamenat-NIC to že jste "čistý" pokud by mysleli že jste požil alkohol -seberou ŘP na místě ,vůbec se nebudou bavit a jděte pryč jak chcete-nebo odvezou na odběr krve do špitálu NEŘEŠTE TO ,nic nepřijde-jak tu někdo píše -postihu by se dostalo i jim úpže alkpohol je jedna z mála věcí na okamžité zadržení ŘP ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]