Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fiat grande punto 1,2. nebo 1,4.?

Od: karlosdos* odpovědí: 9 změna:

Poraďte mi,kdop rozumíte fiatům, chci koupit s motorem 1,4., měl jsem 1,2 8V.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
1,2 8V... Jednoduchý osvědčený motor.

hodnocení

0x

1.4 T-jet je prý dobrý a s puntem určitě živý, ale koncepčně starý motor, což může být i výhoda, protože jezdí za 8l, ale důležité je, že jezdí, tudíž nestojí a o pravy tedy taky moc nestojí.

karlosdos*
hodnocení

Děkuji,no já mám punto už 10let a jezdím jen ve městě ,v zimě za 10litrů,v létě tak za 9., Šlo mi o to ta 1,4 jestli je lepší než 1,2.?

feka
Pro vás je beztak nejlepší Punto 1.2, když jste s ním spokojený, nic lepšího nenajdete. :)

S takovým prckem za 9-10l? to nemám na autě o dvě velikosti větším a to nebaštilo dokonce ani auto s motorem s 2x tak velkým objemem válců,2,4GDi (mitsu sp.runner) jakože jsem ho nešetřil !

jendad

Tak já mám punto 1,2 8ventil a jezdím v zimě za 6,5l a v létě o litr méně . A to jezdím prndačky také po městě . Ta spotřeba spíše odpovída nějakému terénaku. :)

Taky myslím že tam byla chyba,možná dvě-hlavně ten mezičlánek (to co se nachází mezi volantem a opěradlem sicny) ve stylu jízdy nobo v počítání spotřeby,nebo pak závada v autě!

smutnyklaun*
hodnocení

0x

Vzal bych 1.2 8V má samé výhody,je spolehlivý, navíc není potřeba hlídat rozvody,pokud praskne řemen,natáhne se nový a jede se dál.

karlosdos*
hodnocení

Právě,to je ono.,ty rozvody.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]