Nejste přihlášen/a.
Syn je v insolvenci a auto používá na cestu do práce kterou má vzdálenou 25 km.
Insolvenční správce řekl že je to v pořádku.Pouze by nemohl mít nadstandatní vozidlo.
To asi určí on.Syn má Octávii jedničkové řady.
Tazatel se ale neptá, jestli a na co auto může používat, nebo vlastnit, ale na to, jestli si ho může koupit. Obávám se, že se to nebude insolvenčnímu správci moc líbit.
mangod - Máš problémy.Zajdi si na psychatrii.Napsal jsem svoje zkušenosti a pokud se Ti to nelíbí - přejdi to a napiš svoje.Další chytrák co musí za každou cenu vyrypovat.Určitě ČECHÁČEK.
fran56ris - Já problém nemám, já jen dokážu pochopit, na co se tazatel ptá a upozorňuji na nesmyslnost Tvojí odpovědi. Tvoje zkušenost s něčím, co s otázkou nesouvisí tazatele asi moc nezajímá. Pokud jsi otázku nepochopil, je to Tvůj problém.
Howgh.
Mimochodem - co máš proti Čechúm? Ty jsi co, že se nad ně povyšuješ?
Frane neútočte a neurážejte! Magdon jen upozornil, jak zněla otázka. To není vyrypování, to je poznámka k pravidlům poradny. On určitě akceptuje Vaši zkušenost.
Trochu úcty by se slušelo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.