Nejste přihlášen/a.
Co chcete stále řešit?
Udělal jste to? Řešte to.
Neudělal jste to? Neřešte to.
Omlouvat se? Za co? Omluvím se pokud něco udělám..
Žádný důkaz mít soused nemůže pokud jste "nevinen".
Nebo je to celé jinak?
Pokud auta nejsou v původním postavení. rád bych věděl, jak chce dokázat, že jeho dveře jsou ťuklé zrovna od vašeho auta. Policie oznámení nejspíš odloží a jestli jeho právník za něco stojí, řekne mu rovnou, že to vyhrát nemůže. Znalecky se takovou "prkotinou" nikdo zabývat nebude.
Takže mu klidně řekněte, že vy jste mu to nepoškodil a on ať se zachová, jak uzná za vhodné, popř. doplňte, že dobrého právníka máte také.
Tak se poníženě neomlouvej, ale jasně řekni že ty jsi to nebyl a slušně ho odkaž do háje ať neotravuje a křivé obvinění ať si zkouší na někoho jiného. A připomeň že jestli najdeš svoje auto oběhlý klíčema, tak ten neznámý vandal se může vrátit a oběhnout i jeho.
tomikal-viděl si, jak s tím jeho autem jeho manželka/přítelkyně s dětmi jezdí po nákupech apod. a všichni tady víme, co "vidláci"(lidé nepoužívající většinu dne mozek) a většina roztěkaných dětí dokáže po zastavení na parkovišti před supermarketem s dveřmi udělat.. O velikosti parkovacích míst a délce dveří u "dvoudveřových" aut ani nemluvě. Pokud má důkaz že si to udělal ty, potom OK, z povinného ručení by to šlo "opravit". Pokud důkaz nemá, tak to jen zkouší. Jednou vedle mého auta zastavil s nablýskaným starším SUVkem starší "řidič", oblečen docela do solidního oblečení, jenomže styl otevření dveří "omlať všechno co je v dosahu" mě hned utvrdil jen o snaze vypadat "jako myslící člověk". Na otázku, jestli to budeme řešit přes jeho pojišťovnu nebo mám volat policii se mě zeptal, co chci řešit, že se nic nestalo. Samozřejmě menší odřenina na mých dveřích v místě konce jeho dveří a jeho přiblblá hláška, že už jsem to tam měl mě dorazila. Říkám mu, že má štěstí, že tam nikdo se mnou není jako svědek, že to je menší odřenec, ale ať příšte ty dveře otvírá "normálním způsobem", že to nejsou dveře od chlíva, ale od auta. Chvíli tam něco blekotal, tak říkám, že tu policii klidně zavolám, že to pro mě není problém, že čas mám. Kdyby se omluvil, řekl něco o pojišťovně, že to na ní "hodíme" tak mávnu rukou a dobrý. Chtěl jsem mu tenkrák ukopnout zrcátko..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.