Zdravím vás přátelé. Dneska jsem vyndal z partnera výfukové svody. Na svodech je taková plechová "baňka", která vypadá tvarově jako olejový filtr do feldy ale samozřejmě větší. Nevíte někdo, kdo se s tím setkal jak se ten neřád jmenuje, případně zda se dá samostatně sehnat? Ústí do toho vlastně svody ze všech válců a od toho to jde hned do příruby a dál do potrubí
JJ rezonátor-měl jsem to na motoru typ 162 nebo D9B? už nevím -papírově totiž ten pažout byl 1,8TD-A8A skutečně tam byl ten 162 a já jej mněnil za D9B -51kW .
PS nemělo by vůbec vadit to vyhodit a zaslepit. ne všchny XUD to měli,docela mne překvapuje že je to na tak relativně mladém autě!
honzahlavaty
Nad tím jsem dneska přemýšlel,jestli ho jen nezaslepit. Na druhou stranu má roztáčet výfukové plyny a tím je dostávat rychleji ven z výfuku. Ale asi to risknu. No mlaďas už to moc není celosvětově plnoletý 21 let.
Vůbec bych o tom neuvažoval-nový se nesežene, a staré budou v +-stejném stavu.Navíc ne každé XUD to mělo a kdoví kolik těch rezonátorů majitelé vyhodili a zaslepili.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.