Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peugeot Partner 1.9d djy

Od: honzahlavaty odpovědí: 6 změna:
Zdravím vás přátelé. Dneska jsem vyndal z partnera výfukové svody. Na svodech je taková plechová "baňka", která vypadá tvarově jako olejový filtr do feldy ale samozřejmě větší. Nevíte někdo, kdo se s tím setkal jak se ten neřád jmenuje, případně zda se dá samostatně sehnat? Ústí do toho vlastně svody ze všech válců a od toho to jde hned do příruby a dál do potrubí
Peugeot Partner 1.9d djy
Peugeot Partner 1.9d djy #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Spíše bych to viděl na rezonátor.

JJ rezonátor-měl jsem to na motoru typ 162 nebo D9B? už nevím -papírově totiž ten pažout byl 1,8TD-A8A skutečně tam byl ten 162 a já jej mněnil za D9B -51kW .

PS nemělo by vůbec vadit to vyhodit a zaslepit. ne všchny XUD to měli,docela mne překvapuje že je to na tak relativně mladém autě!

honzahlavaty
hodnocení

Nad tím jsem dneska přemýšlel,jestli ho jen nezaslepit. Na druhou stranu má roztáčet výfukové plyny a tím je dostávat rychleji ven z výfuku. Ale asi to risknu. No mlaďas už to moc není celosvětově plnoletý 21 let.

Vůbec bych o tom neuvažoval-nový se nesežene, a staré budou v +-stejném stavu.Navíc ne každé XUD to mělo a kdoví kolik těch rezonátorů majitelé vyhodili a zaslepili.

hodnocení

0x
Ja bych to vyděl na katalyzátor a už značně jetej

honzahlavaty
hodnocení

Katalyzátor je dál. Zkusím se podívat, jestli to najdu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]