Zdravim,poradil by mi tu nekdo proc mi sviti po otoceni klickem na "kontrolky" kontrolka air bagu? Jedna se o scenika r99. Po nastartovani zhasne s ostatnima kontrolkama ale cca po trech vterinach se znovu rozsviti. Diagnostika mi chybu neukazala ale kdyz sem dal "smazat chybove kody" tak opet asi na tri vteriny zhasla,ale pak znovu.. V zime se mi obcas stalo ze pri startu s ostatnima kontrolkama nezhasla ale po opetovnem startovani uz ano. Vedel byste nekdo cim to je?nebo kde ten renault ma schovanou ŘJ airbagu abych mohl prebehnout konektory jestli nejsou zoxidovane atd.
Máš tam vypínání airbagu u spolujezdce kvůli možnosti položit na přední sedačku vajíčko s miminem? Začni u toho vypínače. Občas bývají nejjednodušší řešení nejúčinnější.
Nevím jak u Renaultů ale dosti často zlobí konektory ,zvláště v deštivém počasí (podzim a zima),pod sedačkami! takže -zkontrolovat zda-li nená vypnutý a pak ty konektory (pokud pod sicnami jsou,není-li to jinak)!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.