Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu. Jsem žena a v tomto se vůbec nevyznám. Teď je víkend, tak se ani nemůžu zeptat svých kolegů chlapů.
Mám auto Renault Megane Scenic, r.v.2006. Je 7-místné. Práh na straně u spolujezdnce byl hrozně zrezivělý. Dovezla jsem tedy auto do opravny. Tam mně řekli, že auto opraví za měsíc a cena bude do 10 tis. Kč. Souhlasila jsem. Po měsíci jsem volala do servisu a tam mně řekli, že práh nemůžou sehnat, jedině originál Renault a že cena bude 20 tis. Kč.
Je to možné? Mám to auto na dojetí né na parádu.
Prosím, poraďte.
Děkuji.
Zkuste pohledat zde : karosarina.cz/... nebo zde : profikaroserie.cz/... nebo ještě zde : autodoc.cz/...
Sháněl jsem na xantii,skoro nesehnatelné ale na některém z těchto tří jsem naleznul nejlevnější a dle mechanika kvalitní (žel nepamatuji který neboť auto šlo do šrotu a prahy jsem poslald dál do světa.Jinak.asi bych onen servis vyměnil!
Opravný plech prahů na profikaroerie je za necelou tisícovku! na karosařina dtto! takže opravdu výměna servisu!
Dobrý den, tak jsem kontaktovala ten Autodoc a odpověděli mně, že na tohle auto musí být originální díly a ty oni neprodávají. Nevíte, proč tam musí být originální díly?
Asi půrotože originální díl máte shnilej .Jinak originální díl není ten co se prodává,to je jen ten díl který se namontoval ve výrobě-.Měla jste se tedy zeptat proč to mají v nabídce když to nelze prodávat pže to není "originální díl! Jen tak mimo, někde v Deštné nebo v ve Světcích? (o JH ) je šikovný mechanik co kolegovi připravoval scénika na TK ,žel přežil jen asi 2 měsíce a pak totálka.Odneslo to jen auto !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.