Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převoz moto na přihlášení a STK - jak?

Od: venca123 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Koupil jsem motorku dovezenou z Itálie. Dostal jsem k ní velký italský TP, nějaký převozní papír - doklad o převozu a kupní smlouvu. Malý TP + žádnou SPZtku motocykl nemá. Přijel jsem si pro něj na podvalníku. Doma oservisoval a připravil na STK. Zařídil samozřejmě pojistku na VIN.

A teď můj dotaz: Jak dostat motorku na STK? Zase na podvalníku? Není možný jiný způsob - např. převozní SPZ apod. - jak a kde?

Jde mi spíše o to, že motorka váží okolo 200 Kg a když bych s ní zajel na STK s podválem ( což není probém ), ale prostě ji tam sundat technikovi a zase nandat, to abych si vzal ,,posilu". Proto zjišťuji, zda-li je možný ještě nějaký jiný způsob? Když bych jel s pojištěnou motorkou a u sebe velký italský TP + ten převozní ,,glejt", to by asi při případné kontrole nestačilo, že?

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A ona nepojede z kopce (valníku) sama?
Nahoru zpět pak zase v pohodě vyjede.

hodnocení

0x

Co myslíte podvalník?Jestli bez bočnic tak by to mělo být v pořádku.Jestli vozík s bočnicema tam by mohl být problém s focením.Nejlépe na STK zavolat,vše je o lidech. I tady se to nedávno řešilo motorkari.cz/...

hodnocení

0x
1. 200kg je u motorky normalni vaha. To na podval dostanes, pripadne technik pomuze zatlacit.
2. Proc vubec motorku z podvalu pri STK sundavat? Nestartuje se, brzdy ani podvozek se nezkousi... Obejdou, zkouknou cisla, nafoti a je to.

hodnocení

0x

Asi je to na kažé STK trochu jinak,ale mě bylo řečeno že na vozíku není problém. Moto musí "projet" linkou tak ať se dá fyzicky nafotit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]