Nejste přihlášen/a.
Zdravím, pořídil jsem si Ford Ka 1997, a chystám menší tunning, mám v tom motor 1.3 44kw benzín. Dokážete mi někdo poradit jaké turbo do toho? Klidně i bazarové.
Taky se mi líbí, jak by každý nacpal laicky do všeho turbo... Oni i sami výrobci zápasí když do motoru implantují turbo, jak a správně naprogramovat řídící jednotku, jak zesílit ojnice, jak upravit písty, zda zvýšit tlak paliva do vstřikovačů, zda dostačuje velikost ventilů... Jak upravit rezonátor na sání... A třeba to trvá i několik let, než se to podaří vychytat...
Já bych osobně doporučil turbo z lokomotivy Sergej, tam je určitě dost výkonné...
Moje připomínka k tomu je, že když jsem byl malý, tak jsem chtěl taky lukem dostřelit na měsíc...
Jinak do lepších aut, existují v USA i sady s turbem, ale určitě to není do Ka...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.