Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám auto v servisu kde pracují jen 2 lidé.byla jsem s nimi domluvena na výměnu rozvodů.Ale uplynuly dva měsíce a ,stále slibují,že to bude příští a příští týden a stále nemám auto opravené,Půjčili mi ale starou fábii,rok 2002,a já už dál nehodlám čekat na opravu,naposledy mi slíbili,že to bude do konce června a nic.Tak jsem jim napsala,že mám odtah a někoho jiného,kdo mi auto opraví a oni místo aby byli rádi,tak mi začal majitel nadávat ,že mi půjčil auto a co vlastně jako chci.Auto je u nich přes dva měsíce a stále údajně nemají čas.Kolik si může účtovat za to,že jsem jezdila tím starým autem?Najela jsem sotva 700 Km,protože se tam taky všechno klepe a bála jsem se s tím i na dálnici.
Dnes jsem auto plně natankovala,vyluxovala i dkyž nebylo luxováno asi rok a projela myčkou.Chci ho vrátit.
Jak se mám bránit v případě,že budou chtít nějakou nesmyslnou částku za ujeté km? Moje auto je totiž zataresené dalšími auty natahanými z německa a já se k němu jen tak nedostanu.Oni musí ty odvézt.Trochu mám obavy,že mi budou dělat naschvály,až přijede odtahovka.Nemám ani klíče k vozu a ani ten rozebraný motor.Ani žádný papír o práci.
Díky za rady
Takové jednání si rozhodně nenechte líbit. Výměna rozvodů je práce na jedno dopoledne. Čekat 2 měsíce, to mi přijde naprosto nemyslitelné. Snad jste byla objednaná, ne? Prostě žádejte navrácení svého vozu. Možná na něj ještě ani nesáhli. A docela bych se i bál jim takovou práci svěřit. To budou umělci.
Jsem ponaučená, to si pište,došla mi trpělivost ale jednám s nimi slušně,za to oni vyhrožují.
Normální? takový který když není schopen dle termínu opravit jetě ten den zavolá o nutnosti prodloužit,takový ,který se nevymlouvá atd. To raději budu chápat servis,který odmítne opravu než jednání viz výše.
Nevím jak se zapůjčeným ale na rozvody bych rozhodně nečekal dva měsíce-b Poseidonu jsem byl osobně přítomen při opravě ale i když se to zaseklo na demontáži staré kladky a následné opravě uložení (byla tram narvána opačně)tak výměna s opravou na 16ventilu trvala asi 3 hodiny!I když na nějakém exotu,raritním motoru... to může trvat déle nebo dokonce motor musí ven,ale 2 měsíce? Jistě ani tam ne. Asi bych to řešil tak auto okamžitě převezl jinam a za zapůjčené nezaplatil ani korunu ale spíše požadoval odškodnění za nevykonanou opravu,pže nějakou čas než Vám dali náhradní jste byla imobilní.
Ne,oni se vymouvají na to,že mám od nich auto půjčené,tak mám čas.Ale auto je staré,taky tam všechno klepe a dnes ho chci vrátit.Berou stále nové a nové lidi a mě posouvají dozadu.Měla jsem to slíbené už 4.6. i STK,která mi kvůli nim propadla.Vůbec nevím,co mám dělat.Jeden je dost od rány.Tak mi držte palce.Dnes jdu vrátit auto a chci se s ním vyrovnat.Pouze repasovali hlavu ,rozebrali a od té doby ty dva měsíce na to auto nesáhli.
To, že repasovali hlavu jste taky mohla napsat hned, protože pak je jasné, že to nebude za 1 den. No a pokud se čeká na nějaký díl tak to může trvat klidně docela dlouho. Každopádně by vás o tom měl servis informovat a neměl by termín dokončení posouvat o měsíc... Navíc pokud na tom autě už něco dělali a nedostali za to zatím zaplaceno tak to poněkud komplikuje odvoz vašeho vozidla do jiného servisu a to i v případě, že zavoláte policii, protože si nejsem úplně jistý, že jsou povinní vozidlo vydat pokud není za provedenou opravu zaplaceno.
Co se týká náhradního vozidla tak to kolik po vás budou chtít záleží pouze na tom co jste podepsala nebo nepodepsala
Prosím Vás ,proč bych miu nezaplatila? Včera jsem mu psala,ať mi to vše spočítá,co na tom autě udělali,že se vyrovnáme a já ho nechám odvézt doopravit jinam.A to se mu nelíbí!Ale kdyby jste měl auto dva měsíce v malém servisu a stále vám někdo sliboval,že už to bude hotové a potom vám ani nezvedal telefon,taky by jste to řešil,ne?
Jak dlouho si myslíte,žemám ještě čekat?Přes dva měsíce to auto stojí u nich před barákem mezi dalšími 30ti auty ,které tahají z německa.
Akorát z tebe dělá vola. Zajeď si pro auto, pokud nebude chtít vydat tak zavolej policajty. Náhradní vozitdlo ti půjčil starou pikslu, za neschopnost že ty kvůli němu nemůžeš používat svoje auto by měl platit spíš on tobě... Normálně bych rovnou přijel s odtahem...
Tak jsem přijela s odtahem,najednou po mě nechtěl žádné peníze,takže určitě ani ta hlava nebyla repasovaná,jak tvrdil,auto je v jiném firemním servisu ale co s tím vlastně je se dozvím za pár dní,protože jsem tam vpadla neobjednaná.Sama jsem zvědavá a i nervozní...Děkuji za všechny odpovědi...
Ještě dodatek.Auto mi opravili v jiném servisu,hlava nebyla repasována,nebylo na autě uděláno vůbec nic,kdybych to věděla,mohlo být auto už dávno opraveno jinde ale nikdo se do toho nechtěl pouštět,když byly údajně (nebyly)rozvody rozdělané)Všechno zlé je k něčemu dobré.Našla jsem servis o hodně lepší,kde dávají i účtenky a bylo to o hodně levnější,než co mi povídal ten vychytrálek,který do konce tvrdil,že hlava bude stát 4000kč a přitom na to vůbec nesáhli!
Jsem ponaučená.Děkuji všem za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.