Nejste přihlášen/a.
cau lidi potreboval bych poradit jak mam zapojit dalkove zamikani domeho auta.centralni zamikani uz mam jenze na to dalkovy bych potreboval poradit jestli se da tenhle stroj zapojit do me skoda octavia 1998 vyroba cgi.ebay.co.uk/...
Tyto univerzály jdou namontovat témněř do všech aut, přeto bych raději koupil podobné zařízení unás kvůli záruce atd. při nějakých problémech dokáží poradit. osobně mám dobré zkušenosti s touto Fy. 9000.cz/... montoval jsem od nich už několik alarmů a vždy bez problému. Pokud u svého auta nemáte autoalarm tak je už leší koupit alarm než samotné dálkové ovládání cenově to nepříde o moc dráž.
No ktomu není manuál? Jinak se to napojuje na stávající kabeláž,která do dveří k centrálu už vede. Je pořeba si zjistit Co ovládá centrál jestli + nebo - a nebo impuls dle toho se zapojení liší ,ale to by mnělo být v manualu zapojení.
Já nevím jak chceš pomoct. V odkazu není ani uveden výrobce a model a ta trhu jich jsou stovky a každé se trochu v zapojení liší. Pokud čekáš že někdo řekne "črevený kabel zapoj na žlutý modrý na hnedý" a podobně to asi takto nikdo nedokáže. A pokud doufáš ,že někam zastrčíš jenom nějaký konektor a jeto tak tak to u univerzálu nefunguje.
Buď si seženeš el.schéma na "oktávku" a nebo si zjistíš které kabely vedou do dveří k cenrálu. Pod přístrojovu deskou kam se řídicí jednotka DO dává propojíš. K pojistkové skřínce vede taky kabel od baterky a tam je to také připojit na kabel který je stále pod proudem. Nevím jaké máš možnosti a zkušenosti s autoelekrikou ale předpokládám ,že asi nějaké ano když se do toho chceš pustit sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.