Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena vymeny alternátoru a STK?

Od: matiz odpovědí: 8 změna:
Ahoj všem. Mam starého Matize, rok kolem 2000 a nechávám si ted delat STK. Bohuzel mi odesel alternátor, takze se bude muset vymenit. Muze mi tady nekdo z vas prosim rict, kolik stoji alternátor, jeho vymena a nova STK? Moje zjisteni cen se mi rozcházejí s cenou aoutomechanika, co mi to bude delat a pripravovat na STK. Predem moc dekuji za odpoved.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ceny STK jak kde, cca od 1300 - 2000 (komplet včetně měření emisí)

Alternátor 2000 - 3000, kolik si účtují za výměnu těžko říct, odhadoval bych to tak na čtvrt hodiny práce... Do 500 Kč to bude určitě.

Příprava a případná návštěva STK servisem samozřejmě taky nebude zadarmo.

matiz
hodnocení

No prave oni mi rikali, ze STK 2800,- a alternátor 5000,-. Pritom jsem se dival na NET a ceny tam byly takove, jake píšete. Tak ted nevim, jestli to tam mam nechat delat. Oni primo STK nedelaji, davaji to nekomu jinemu.

Za provedení STK včetně přípravy je to dle mě adekvátní cena. Na alternátor se zkuste domluvit, že si seženete díl sám a zaplatíte jen práci. Ale nemusí na to přistoupit. Hlavně si zjistěte, kolik by ta práce stála.

matiz
hodnocení

Dekuji za odpoved.

hodnocení

0x

Svému mechanikovi za provedení komplet technické jsem platit 2200kč. Výměnu altiku na motoru RF3F v mazdě premacy jsem dělal s pomocí původního majitele asi hodinu a půl altik stál použití 1500kč (je to na 3x zalomenou ruku=gynekologickyý postup-docela by mne zajímalo jak by to dělal a jedna osoba!),V Minulosti (cca20 roků z5) na seat ibiza gld jsem dal za montáž a demontáž altiku a jeho opravud -vadný diodový můstek)asi 4500kč ,podruhé když se vysypal jsem výměnou kus za kus dal asi 1500kč-demtoval jsem a namontil sám.

matiz
hodnocení

Diky za odpoved.

Ale není zač,vřdyť vůbec jsem nepomohl,jewn napsal své zkušenosti . Matize vůbec neznám abych poradil lépe!

hodnocení

0x
Ten altík nech vyndat a odnes si ho k autoelektrikáři co se zabejvá opravou alternátorú
Moh by to stat od 1000 - 3000kč dle toho co odešlo
Koukam na elit a altík dle značky s mou slevou 3-4000kč takže těch 5000kč bez slevy by mohlo bejt marži si mechanik nechá
Práce cca 500
Stk jak kde ja jezdim tam kde je stk za 1100 a emise cca 700kč
Takže tvúj mechanik rozhodně škodnej nebude *smich *
Ta cena za stk bude za jistotu že projdeš
Co najít na netu daewo klub a tam dohnat garážovýho šikulu co by ti ten altík vyndal odneseš ho k opraváři alternátorú a zas to tam namontujete zpět?
A pak doženeš někoho kdo ti zařídí stk neb nevěřim že to bez známosti projde *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]