Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peugeot307 zadní stěrač demontáž

Od: totak® odpovědí: 3 změna:
Zdravím zdejší automachry. Netušíte jak je to se zadním stěračem.. Motorek má 3pin kontakty u převodovky a další dva přímo na motorku. Na motorku měřákem 12v doměřím. Doměřím i odpor vinutí motorku takže není spálený vinutí ani špatné kontakty na kotvu. Motorek ale stejně netočí. Účel toho 3 pin konektoru na převodovce neznám asi nějaký doběh.
Druhá otázka je jak to čudo sundat rozebrat a zjistit jestli se hýbe převodovka. Držák sedí v nějakých gumových silentblocich se středy z hliníku. Ty středy podle mě nejsou šrouby ale nýty. Jak se to dá rozebrat? Odvrtávat to moc nechci doufám že se to z těch gum jen nějak stáhne ale jistý si nejsem a nechci páčit moc velkou silou abych neštípnul sklo. Budu vděčný za vaše tipy.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

kolego, není jen zarezlá oska v průchodce dveří?Jina zkus to prověřit skrze svc box-odkaz v SZ

hodnocení

0x

Motorek musí být přišroubovaný(ne přinýtovaný).Po sundání odšroubujte víko převodovky.Je tam plíšek,který je třeba znovu papružit.

hodnocení

Tak zarezlá osička by to být mohla. Ještě se mi nepodařilo dostat dolů ani ramínko stěrače . matka šla ale ramínko je naštíplý jak ho kdosi páčil takže se protáči na osičce. Koupím zítra WD a uvidim. Ten hliník zevnitř vážně nevypadá jako šroub. je v tom kulatý otvor a tři paprsky do stran. Takový bit jsem ještě neviděl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]