Nejste přihlášen/a.
Přidřené kolové ložisko. Zvednout a otočit kolem. Pokud bude zvuk chrstivý, tak nechat vyměnit ložisko.
Na D1 to slabě začalo hučet zezadu při rovné jízdě i zatočení doprava,ale při rychlejším přejetí do levého pruhu hučení na moment ustane.Levé zadní?
Pokud se to stupňuje, tak to asi opravdu bude ložisko. Není nic jednoduššího než kolo zvednout a zkusit protočit.
To je právě to,co mně nejde do hlavy.S tím autem jsem udělal 550 km a hučení NEZESILUJE.Gumy v pořádku i jejich nahuštení je v pořádku.
Jaká to jsou fiatovská ložiska?,máte dojem že každá atomobilka si vyrábí vlastní?
Jinak to typuji taky na ložisko. Prostě jedině na hever a pořádně prohlédnout nebo servis nic jiného asi nevymyslíte.
doplněno 31.01.10 18:04:Jinak ta cena bude kolem 1600Kč bez ABS a 3500 s ABS což rozhodně není nic levného.
Je to celke fuk ale např. já mám 166 a ani přední ani zadní ložisko není stejné na žádném Fiatu to samé platí u 164, 168,156 a 159 takže to nejde tak vzítt šmahem. Navíc některé automobilky používají to samé ložisko jen má jinou rozteč děr pro disk.
Ne to oravdu nemá cenu o koncernu Fiat vím pomněrně dost a i automobilky které do ní patří a jejich několik. Dle vás by mohla používat stejné díly i Ferrari
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.