Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti, názory a rady.
Plánuji kupovat auto s cenovkou do 100t kč a rozhoduji se mezi passatem B6 nebo octavii 2.
Obě auta plánuji v naftě - mám lepší cenu, každý týden cesta 300km do školy a v plánu jsou každý víkend výlety v 4 lidech.
Passat se dá sehnat už za 90tisíc s r. výroby 2008 2.0tdi 103kw ale zase s vyšším nájezdem >300 tkm zatímco octavia se z velké části prodává s 1.9tdi a s nájezdem kolem 250tkm. Nadruhou stranu mi přijde passat jako více komfortnější a hlavně vybavenější než Octavia - ale zase vyšší nájezd.
Ještě dodám, že auta si opravuji sám takže plně počítám s budoucí investicemi.
jestli se můžu zeptat o jaké mladší a levnější auta? Nemusí být levnější - cenovku mám 100k. Ale za mě už nikdy ford a renault. A to mě tady zůstává peugeot, kia, hyundai.
Kia, Hyundai dávají na prdel VW jen to sviští. Jen pomatenci mají stále dojem, že to je německá kvalita. Tak to vykládejte majitelům zakarbonovaných motorů Škoda Auto.
V ČR je zvláštní magnetické pole, kdy octavie a VW při najetí 260tis najednou km ztrácí... ta výše km je často již podruhé někdy i počtvrté...Motor samotný může mít milion km - ale čím víc elektroniky, tím větší past na peníze.
Já bych do takového auta nešel - ale pokud bych si měl vybrat jedno ze dvou vedle sebe zdarma, vezmu VW.
Obě jsou to vylítané vrány se skandálníma ciframa za opravy za dveřmi. Spousta věcí se na vybraných autech dá opravit laicky, ale závady, s kterýma se budete patrně potýkat budou vyžadovat speciálně vybavenou dílnu. A o investici se nedá vůbec mluvit, ta by snad měla mít alespoň nějakou šanci něco vydělat, ne, toto je prachsprosté utrácení a nákup něčeho takového cesta do (pro)pasti.
Passat je mnohem komfortnější, sedačky, odhlučnění, odtlumení motoru. Tu Octavii TDI si ideálně půjč na víkend, abys věděl, jestli s tím dokážeš žít, nebo ne. U Passatu si předem rozmysli, jaký motor chceš. Pod označením 2.0 TDI 103 kW se ukrývají tři různé motory: klasické TDI PD s osmiventilovou hlavou a DPF filtrem, pak Piezo-PD s šestnáctiventilovu hlavou bez DPF filtru a nebo moderní Common-Rail.
Předem počítej s rizikem velmi drahých oprav u obou aut.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.