Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě silnějšího auta

Od: iksty* odpovědí: 3 změna:

Ahoj ,prosím můžete poradit s koupí auta, potřebuji dělníka kolem 100 000,- Kč s tím že polovinu roku mám sezonu na minibagr tak potřebuju auto se závěsěm 3500kg na tahání stroje a polovinu roku jezdím po městě pouze s nářadím a dělám řemeslnou práci. potřeboval bych tedy silnější auto kvúli bagru ale zase nechci po měste polovinu roku jezdit za 11l . Nemohu se rozhodnut co koupit, dvě auta si myslím není to nejlepší když jedno by vždy půl roku stálo. Moc díky za tipy. Míra

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Nikdy jsem po tom nějak extra nepátral, ale připadá mi, že tyhle podmínky nejdou jedním autem splnit.

hodnocení

2x

taktak - na tahání UNCe starou avii za 40tis a na jezdění po městě osobák typu partner, kangoo, berlingo

UNC se hodí na vozík za avii a jsem přesvědčený, že občas tu avii naložíte a bude další výdělek...

V našem kraji se objednává taková firma i 2 měsíce předem.

hodnocení

0x

Bratránek má malou Kubotu a tu tahá běžně za Peugeotem Expert na vozejku. Je ale fakt, že ta Kubota je prcek, který projede běžnýma dveřma do baráku.

Na druhou stranu ten Expert jezdí za 7-8 l/100km - pravda ne s bagrem za hřbetem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]