Zdravím, může mi někdo vysvětlit jaký je rozdíl mezi kartou řidiče a profesionálním průkazem do tachografu se vkládá karta řidiče nebo profesní průkaz? Při žádosti o kartu řidiče dostanu i profesní průkaz nebo musím podat dvě žádosti? Předem děkuji za odpovědi. doplněno 28.06.19 15:31: Nedaří se mi tady vložit obrázek proto vkládám odkaz: garaz.cz/... na stránce je úvodní obrázek se třemi průkazy: řidičák, profesní průkaz,karta řidiče takže které průkazy k čemu slouží?! Jinak řp.sk C mám zkoušky na profesak jsem udělal,psych.testy taky,zdrávo.spusobily jsem a mám jenom řidičák:jak postupovat dál?
Karta vodiča sa vkladá do tachografu a žiadá sa o ňu samostatne. Profesionálny preukaz sa robí v autoškole a učí sa tam o prevádzkovaní nákladného vozidla,upevňovaniu nákladu a pod. No a k tým dvom ešte je potreba zdravotná spôsobilosť a psychotesty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.