Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
chci se jen zeptat. Mám Peugeota 206 z roku 2001. Nedávno jsem měnil v servise olej a chladící kapalinu. Při normální jízdě po městě, na dlánici či mimo město nemám problém. Teplota je o.k., nebo když stojím na semaforu, trochu se zvedne v tom nechutné vedru, ale pak zas prouděním vzduchu se vypne. Slyším i větrák, jak správně funguje.
Ale! Včera jsem trčel v koloně. Přibližně po 30 minutách cukání se, mi ručička teploměru vyskákala nebezpečně vysoko a postupně se dostala až k červené hranici. Začala mi blikat kontrokla STOP a já jsem auto odstavil a čekal. Kolona se naštěstí rozjela do 20 minut a když jsem opět nastartoval, teplota zas byla na 90 stupních. Teď zas s autem jezdím a při normální jízdě (i na dálnici) vše o.k.
Je toto normální? Že staré auto nezvládne v těchto vedrech se nějakou dobu cukat, či stát na dálnici? Tak jako tak to dám do servisu, ale třeba je to normální. Díky za názor a pomoc všem!
80% termostat -oprava za pár korun
10% blbnoucí větrák - oprava za pár korun
10% těsnění pod hlavou - raketa jak prase
Koukni se na olejový víčko, jestli na něm není bílý povlak, koukni se do nádobky s chladící kapalinou, jestli tam neuvidíš příměs oleje. Pokud ano, platí varianta "těsnění pod hlavou". Pokud ne, bude to fakt asi ten termostat...
Dobře, děkuji. Podívám se na to, ale rovnou to šoupnu do servisu. Snad to bude banalita, když při běžném provozu je to v pořádku. Mám auto už přes 2 roky a v kolonách jsem už několikrát stál, i v horších kolonách, ale nikdy jsem takový problém neměl.
jj, viz Jezevec. + to může být i vodní pumpa - protáčí se vrtule na hřídeli a je pomalejší oběh vody, To taky může dělat jen občas...
A při přehřívání pomůže pustit naplno topení = další chladič, akorát teplo jde do kabiny :D
O tom jsem věděl, ale v tom "zmatku" mě to nenapadlo. Klidně bych horko navíc přežil, jen abych si nezničil motor. Nejhorší bylo, že ta kolona nestála - takže bych motor vypl - ale popojížděla a to dalo motoru hodně zabrat. Odstavených aut ten den jsem viděl žel víc ...Tak snad to bude jen banalita a ne oprava za velké peníze.
U mý 206 se mi tohle stalo a byl to nakonec termostat. Po výměně všecko v pohodě. Známej co měl 206 s klimou tak se mu tohle v kolonách stávalo a bylo to těsnění. U motorizace 1,4 je to prej častější problém než u ostatních.
Nevím jak u Peugeota, ale v mém autě sepne el. větrák chladiče. Mohlo by to dělat čidlo, které větrák spíná.
Já při trochu zvýšené teplotě (nad 90 stupňů) také slyším větrák. Včera v té zácpě také, ale asi to nezvládal.
Jo, to jsem právě udělal a za 20 minut jsem se rozjel a teplota zas byla v pořádku. I tak to hodím do servisu, abych se nemusel bát, když náhodou vletím do kolony...
Když je vysoká teplota je nesmysl a to nejhorší pro motor jej chcípnout! Kapalina MUSÍ kolovat na lehce zvýšené otáčky + ventilátor + topení v kabině naplno. Okamžité zastavení motoru může mít za následek ještě horší závadu na motoru-motor sice nebude produkovat další teplo ale zejména v rozpálené hlavě pak dost naroste teplota a může ji zmařit.Zastavení motoru je krajní řešení,pokud již nepomůže nic jiného!
Tazatel sdělte pls. typ motoru!.
To platí když už vaří. Pokud ještě ne a jen jde nad maximum tak je lepší chcípnout motor... Resp. nejdřív pustit topení a chcípnout když to nepomůže, nenechat to uvařit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.