Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karburátor Favorit

Od: standa111 odpovědí: 3 změna:

Zdravím

Potřeboval bych radu co s karbecem, do domácího traktůrku jsem namontoval motor Favorit, jezdí, chytá krásně jen mě děsí spotřeba, protože jsem nemohl namontovat originální chladič a zapojit to tak jako je to v autě musel jsem vynechat termostat a chlazení zapínám ručně, bohužel tam není teploměr takže asi ventilátor zapínám brzy a jezdím dlouho na aut.sytič, to mi právě asi způsobuje ten hlavní problém a to spotřebu, žere jako tank, tak vymýšlím jak snížit spotřebu, např karburátor s manuálním sytičem nebo předělat stávající (jikov LEKR), mám i karbec s originál manuálním sytičem, ale tam je snad 5 vývodů na el. a to nedovedu zapojit, existuje nějaká možnost jak ten Jikovácký jednoduše upravit?

Karburátor Favorit

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mohl by tam pasovat karbec ze Š120.

standa1111
hodnocení

Dovolil jsem si vypůjšit fotku z jiného téma tak snad to nebude nikomu vadit ;)

Mimochodem, nemám tam tu plastovou banku , odbublinkovač?,nebo tak nějak to v jiných tématech nazývali :-D

vernon
Odbublinkovač není zase tak nutný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]