Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Potřeboval bych radu co s karbecem, do domácího traktůrku jsem namontoval motor Favorit, jezdí, chytá krásně jen mě děsí spotřeba, protože jsem nemohl namontovat originální chladič a zapojit to tak jako je to v autě musel jsem vynechat termostat a chlazení zapínám ručně, bohužel tam není teploměr takže asi ventilátor zapínám brzy a jezdím dlouho na aut.sytič, to mi právě asi způsobuje ten hlavní problém a to spotřebu, žere jako tank, tak vymýšlím jak snížit spotřebu, např karburátor s manuálním sytičem nebo předělat stávající (jikov LEKR), mám i karbec s originál manuálním sytičem, ale tam je snad 5 vývodů na el. a to nedovedu zapojit, existuje nějaká možnost jak ten Jikovácký jednoduše upravit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.