Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké auto s automatem?

Od: monika1978 odpovědí: 4 změna:

Přeji všem hezký den,

ráda bych znala názor automechaniků, nebo prostě chlapů, kteří se vyznají v autech, jaké ojeté auto s automatickou převodovkou do 80.000 Kč vybrat. Automat je pro mne důležitý, protože mám po úraze problém s hybností a citlivostí pravé ruky. Mám vybráno několik aut různých značek a motorizací o kterých uvažuji. Takže: Za předpokladu solidního stavu a pravidelného servisu u minulého majitele - které z těchto vozů byste mi doporučili a proč? Jedná se výlučně o vozy vyráběné v letech 2003-2008. Jde mi především o spolehlivost a rozumné náklady na servis a provoz.

Honda Jazz 1.4 benzín

Opel Meriva 1.6 benzín

Toyota Corolla 1.4 D4D

Renault Clio 1.1.benzín

Mercedes tř.A, 1.7 CDi

Ford Fiesta 1.4.benzín

Ford Fusion 1.4.TDCi

Citroen C4 1.6 HDi

VW Polo 1.4 benzín

FIAT Bravo 1.6 JTD

VW Golf 1.6 benzín

Toyota Yaris 1.3 VVTi benzín

Opel Corsa 1.2.benzín

Ford Focus 1.6 Benzín

Mitsubishi Colt 1.3 benzín

Hyundai i30 1.6 CRDi

Pokud byste měli návrh na jiné spolehlivé vozítko s automatem po kterém bych se podle Vás měla podívat, budu ráda. Prosím o tipy na vozy rozumné velikosti - garáž mám dlouhou 4.5 metru :-D Všem díky za fundované odpovědi a přeji pěkný večer. Monika

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nešlo by těch peněz dát více?
Automat za tyhle peníze bude sázka do loterie. A s dost velkou nadějí prohry.
Samozřejmě, může to vyjít, ale nemusí.
Sám automat už nějaký pátek mám a nemůžu si to vynachválit. Jediný čeho lituji, že mě to nenapadlo dřív.

smutnyklaun*
hodnocení

0x

Nebál bych se Corolly,je spolehlivá,i Mitsubishi je dobrá volba.

hodnocení

0x

koupil bych toto

hodnocení

0x

Já bych hledal něco takového: auto.bazos.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]