Nejste přihlášen/a.
Přeji všem hezký den,
ráda bych znala názor automechaniků, nebo prostě chlapů, kteří se vyznají v autech, jaké ojeté auto s automatickou převodovkou do 80.000 Kč vybrat. Automat je pro mne důležitý, protože mám po úraze problém s hybností a citlivostí pravé ruky. Mám vybráno několik aut různých značek a motorizací o kterých uvažuji. Takže: Za předpokladu solidního stavu a pravidelného servisu u minulého majitele - které z těchto vozů byste mi doporučili a proč? Jedná se výlučně o vozy vyráběné v letech 2003-2008. Jde mi především o spolehlivost a rozumné náklady na servis a provoz.
Honda Jazz 1.4 benzín
Opel Meriva 1.6 benzín
Toyota Corolla 1.4 D4D
Renault Clio 1.1.benzín
Mercedes tř.A, 1.7 CDi
Ford Fiesta 1.4.benzín
Ford Fusion 1.4.TDCi
Citroen C4 1.6 HDi
VW Polo 1.4 benzín
FIAT Bravo 1.6 JTD
VW Golf 1.6 benzín
Toyota Yaris 1.3 VVTi benzín
Opel Corsa 1.2.benzín
Ford Focus 1.6 Benzín
Mitsubishi Colt 1.3 benzín
Hyundai i30 1.6 CRDi
Pokud byste měli návrh na jiné spolehlivé vozítko s automatem po kterém bych se podle Vás měla podívat, budu ráda. Prosím o tipy na vozy rozumné velikosti - garáž mám dlouhou 4.5 metru Všem díky za fundované odpovědi a přeji pěkný večer. Monika
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.