Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svítící červená kontrolka airbagu - pokuta?

Od: petr789 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,
svítí mi červená kontrolka airbagu. Jestliže mne zastaví policie, může mne pokutovat za tuto svítící kontrolku?
Předem děkuji za odpověď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Nemůže. Ovšem je ve vašem vlastním zájmu si ten airbag nechat opravit.

doplněno 25.06.19 18:51:

@diesel: Promiň kamaráde, ale jaký vliv má značka a typ auta na případnou pokutu za rozsvícenou kontrolku airbagu (viz dotaz)*haha*

hodnocení

2x

V jaké autě? značka ,model!

petr789
hodnocení

Audi A4, svítí červený nápis AIR BAG

Na možnost pokuty žádný.Pokud bych tušil že jde o audi, pak bych se na toto neptal. U jiného koncernu bych věděl na téměř 90% co je ve věci-u starších je toto běžná věc a oprava banalita na 1/4 minuty!

petr789
hodnocení

je to přes 20 let staré auto. koupil jsem a všiml si kontrolky až po koupi

Jak píšu výše naznám audi a jiné koncernové.Ve xantiích a některých modelch od PSA (konkrétně i na p106) toto dělají konektory pod sedačkou-stačí pak rozpojit,porstříknout kontoxem,kontaktolem...nebo jen očistit a je to OK.

hodnocení

2x

Nehrozí žádná pokuta.

hodnocení

0x
Pouze neprojde TK. Při koupi mohlo být ok.

hodnocení

0x
Četl jsi vůbec návod? Ta kontrolka svítí i kvůli tomu, že vypneš airbag spolujezdce abys mohl na přední sedačce vozit mimino. To bych hledal nejdřív.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]