Zdravim chlapy mam prosbu mam komplet udělaný motor zetor 6718. Nove vstriky prebrousebe a pretlakovane hlav,komplet vybrus a prebrousena klika. 10mth bez problémů po 10mth zacal jít namodrali dým a litani fridexu z chladiče. Traktor jsem neuhnal ani neprehral jezdil jentak volně. Nevěděl by nekdo co s tím? Díky za radu
No tak to je špatný když se děje tohle. Při nejlepším těsnění pod hlavou. Při nejhorším praskla hlava nebo blok ale stává se to často když se to udělá kort starý zetor do toho se člověk vysype já v tom jsem za rok za 50 000 jenom v motoru a to jsem moc nenajel. Ale vy peněz máte asi dost jak tak koukám
dosel
No ono to zas taková rana nebyla prebrus kliky 2500 trysky 1200 a vybrus 4500 +nějaké těsnění a tlakovani hlav takze to tak hrozne nebylo a traktor potrebuji tak co mam dělat. Bohuzel hlavy budiž dolů. Nez abych koupil za 20 ksunt do ktereho se vysypu tak to radsi todle
Tak hlavy už jsem sundal a v prvním válci byla voda v druhém válci olej. Na hlavách není známka praskliny, a těsnění když jsem vyndal tak se potrhalo jak bylo prilepene. Zkusím dát těsnění a uvidím. A neví někdo proč by tam byl ten olej na tom druhém válci?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.