Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová GPS navigace do auta

Od: lv® odpovědí: 12 změna:

Chci si koupit novou autonavigaci do osob. auta v cenové relaci 4000-6000 Kč, nejméně 5", hlavně Česko + dopravní informace. Mám teď Dynafix. Zatím jsem se díval na různé Navitele, Garminy, Tomtomy. Nemáte někdo zkušenosti s navigacemi OWIRO? Láká mě tam 6" displej a možnost pronájmu. To bych si ověřil, co ta navigace umí.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

3x
navigace na telefonu nestaci? nic neni aktualnejsi nez waze/google

mathew
hodnocení

3x

Telefon za 3000,- je na navigování mnohem lepší a navíc má i spoustu dalších funkcí. Takže bych něco co umí jenom navigovat a dost často ještě k tomu i to blbě za 6 tisíc nekoupil.

Telefon je ok, ale mimo léto, kdy se rád občas uvaří a blokne. To se mi u navi nikdy nestalo.
re4zon
To se mi nikdy nestalo ani u telefonu. Ani u 10hod cesty v silenem vedru na jih evropy, kdy na nej prakticky nonostop smazilo slunce a jeste se u toho dobijel. Co to bylo za telefon jen tak pro zajimavost?
hanes*
Mě se to u levnějšího telefonu opravdu také stalo. Řešení je jednoduché. Koupil jsem si držák do ventilace a chladím. Od té doby byl klid. A jak je uvedeno několikrát výše, tak navigace v telefonu je rozhodně lepší jak klasická.

Souhlasím s navigací do telefonu. Najezdím toho dost, ve firemním autě byla nějaká TomTom navigace, chvíli jsem s ní jezdil, ale navigování na konkrétní adresu či firmu byla katastrofa... Od doby, co jsem si stáhl Waze, jsem TomToma ani nezapnul. Už tomu budou cca 4 roky.

Je tedy potřeba mít v mobilu datový tarif, ale to má dnes už většina lidí. Bez připojení k internetu je navigace v mobilu na stejné či horší úrovni, jako ta "běžná".

hodnocení

2x

Používám mnoho let Navigaci TomTom. V současnosti je to TomTom GO Essential. Má nepřeberné množství různých nastavení a je přesná v rozmezí pár metrů. Nikdy se nestalo, že by mě zavedla někam do polí, jak se někomu stává u jiných navigací. Je možné i třeba ovládat hlasem. Pro ilustraci je zde manual. Jsem naprosto spokojen.

A navede tě na objížďku když je silnice / dálnice před tebou neprůjezdná?

Když budeš připojen na službu Traffic, tak ano.

Takže se dozvíš i radary, policejní hlídky, nebezpečné výmoly na silnici?

Vše je popsáno v manuálu, já jsem vše ještě nevyzkoušel, ale to co potřebuji fungovalo dobře. Tenhle model nemám dlouho. Předchozí model GO 920 mě sloužil tak dobře dest let, proto jsem zakoupil opět TomTom. A jak říkám, zatím OK.

Takže kaky mobil s datovým tarifem a navíc navigaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]