Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prodával jsem auto zájemce řekl že přijede neřekl jak a skym že auto má pro někoho měl dojet v určitý den a hodinu ale večer my volal jiný zájemce který nabydnul víc a auto potřeboval nutně tak jsem tomu prvnímu napsal že auto je již v den prodáné a on my napsal o den později že chce 1500kč že měl domluvenou odtahovku má na to právo?
Napište mu,že jste problém konzultoval s právníkem,který řekl,že nemá nárok. Konzultace stála 5 tkč. Jste ochoten se domluvit - budete hodný,1500 mu uznáte,z dobrého srdce,takže Vám dluží 3500kč.... Anebo ho prostě pošlete do ...
mě se náhodou tady ten myšlenkový pochod líbí...aneb...ty po mě kamenem já po tobě dvěma...je to běžná situace..kdo dřív přijde, ten dřív bere...
Spíš prodejci nesmíš věřit a pokud auto vyhovuje tak už od něj nesmíš odejít :D
= smlouva, přeparkovat + příp. odtah zařídit tak aby to už nešlo prodat jinému ani vyměnit díly...
V každém případě slušnost je slíbené dodržet, tj. pokud se domluví že auto beru tak ho už dál nenabízí = do inzerátu hodí "rezervováno". Mmch. pokud je takhle nespolehlivý, tak se dá čekat že je nějaký myš i na autě = žádná škoda...
popkud je to tak jak tazatel napsal tak tam žádný slib není,takže jje to problém kupce -čekatele nebo vychcánka?!
Asi takhle-kdo dřív přijde,ten dřív mele!
Já jsem zvyklý HNED a ne kdovíkdy. navíc jestli prodat na příklad za 50 000 hned nebo druhému druhý den za 70 000kč-vy byste raději dal z menším "výdělkem"? S takovouto nespolehlivostí kupujících jste se nesetkal? já už několikráte,od X lidi mám "koupen díl na opravu-ten nejstarší prodejce slibuje již víc jak rok,ten druhý někdy od půlky ledna, další chtěl odo mne koupit NOVÝ nd ze zrušeného auta-už 1/3 roku se neoozval.Takže toto je běžná věc-sdělíte přijedu zítra a zítra nikde nikdo, ani auto a stalo se mi že na dané adrese ani v okolí nikdo takový nebydlel!Dle "sousedů"!
Navíc žádná KS nebyla uzavřena,max jen příslib koupě!A to jse docela podstatný rozdíl!
Já už nečekám že někdo bude tak férový že...takže na jedni stranu máte pravdu ale na druhou-už -takové jednání je dnes standart!
taky se mi stalo že jsem prodával zánovní pneu cca kolem 500km,místo asi 1000kč/ks jsem chtěl 300/ks maník že je koupí, ale nevazná se tak jseme se dohodli že je kus dovezu kde lehce trefí-pak si je hodinu prohlížel a ... nekoupil ...takjže asi tak!
Pěkný večer!
Takový prodejce mám nejradši, něco se domluví a on pak změní názor a domluva neplatí. Tak snad se ti to vrátí až budeš něco kupovat ty...
Pokud odtahovce platil nevratnou zálohu a dá si práci, tak s náhradou škody uspěje. Jinak ne, jen ho poošleš do háje a má smůlu - sliby chyby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.