Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkusili jste si tento test

Od: slavo® odpovědí: 4 změna:

zpravy.aktualne.cz/...

zarazilo mě toto:

1 - Co je motorová lokomotiva když motorové vozidlo je nekolejové vozidlo a trolejbus?

Proč musím vědět jaká musí být minimální a maximální vzdálenost při vlečení motorového vozidla na tyči - copak tu tyč si vyrábím doma na koleně?

2 - Jaká je častá příčina vzniku nebezpečí pádu motocyklu v zatáčkách?

Domnívám se, že nepřiměřená rychlost ( ale tato možnost tam není ) a ono je správně vodorovné dopravní značení - tak tomuto nerozumím.

3 - Řidičský průkaz je neplatný, jestliže:

Domníval jsem se, že

Kterýkoli z údajů v něm zapsaných neodpovídá skutečnosti.

a ono správně je

Údaje o řidičském oprávnění v něm uvedené neodpovídají skutečnosti.

To znamená když některé údaje budou pravdivé a některé ne tak je platný? - tomu taky neroozumím.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

1. Lokomotiva nejezdí na pozemních komunikacích (jo, v Brně u výstaviště občas jo), takže z hlediska provozu na pozemních komunikacích není řešena.

2. tu jsem taky moc nepochopil

3. pokud žena vdá a změní příjmení, nedělá to automaticky řidičák neplatným. Musí to oznámit do pěti pracovních dnů od změny, ale v té době je průkaz stále platný.

hodnocení

0x

Do odkazu jsem nekoukal, ale k tvym bodum:

Ad 1, jde o definici dle zakona, ne o skutecny stav a navic lokomotiva nejezdi po silnici

Ad vlecna tyc, nevyrabis, ale muzes

Ad 2, tahle otazka je totalni picovina

Ad 3, to by meli neplatne ridicaky vsechny novomanzelky, kterym se zmenilo jmeno. Ovsem pokud mas ridicak s vyznacenou skupinou, kterou si neabsolvoval, pak je samozrejme ridicak neplatny.

hodnocení

0x

Vodorovné značení je pro motocykly a cyklisty nebezpečné vždy ale hlavně za mokra. Tak otázka je v pořádku. Řadu pádů jsme viděli např. i v televizi při Tour de france. Dokonce jsem viděl několik pádů chodců, na přechodech po dešti.

hodnocení

0x

Pokud Vás zaráží takové drobnosti, pak musíte více studovat, abyste nebyl zaražen.

Odkaz jsem nestudoval.

1) to neřešte,

1a, protože to nařizuje zákon a ne každá tyč bude správná, jako je to i u lana.

2) podle toho, kdo tu studii vypracoval, páč hlavních příčin může být více.

3) Údaje o řidičském oprávnění v něm uvedené neodpovídají skutečnosti.

To znamená když některé údaje budou pravdivé a některé ne tak je platný? - tomu taky neroozumím.

Čemu nerozumíte, pokud neodpovídají skutečnosti některé údaje tak je NEplatný
Nemáte složitější dotaz?

Přeji hezký víkend.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]