Nejste přihlášen/a.
Koule na pevno je nejlepší, má jen výhody, je to bez práce, vždy připravena, bez krčení se, klekání v bůhví jakym marastu, do toho problémy, že to tam nejde zastrčit, atd. při parkování v řadě spousta řidičů jede na doťuk, kouli to nevadí - ochrání nárazník.
Má nevýhodu, že při ťukanci věším než malém se nedeformuje snadno opravitelné zadní čelo, ale tažné náraz přenese až za něj a hne se kastle = totálka. Koule propíchne nárazník a opře se o chladič/ motor a náraz jde natvrdo do kastle, kdežto nárazník (resp. nárazníky obou aut) tlumí a ohne se nejdřív zadní čelo a až pak kastle za nim... Rozdíl v ceně opravy klidně desítky tisíc, nárazník z vrakáče za pětikilo a zadní čelo je taky relativně levná záležitost, nejdražší je lak a ten jde stříknout "blitkou" sprejem - kdo nemá prachy tomu stačí aby to nerezlo.
Nosič na kolo nejspíš nasadí před výletem (dovolenou) a potom sundá, tak by sundavací nebyl až tak opruz...
Odkazy hlásí, že stránka není nalezena. Za mě bych doporučil kouli na pevno (také používám). Na voze mi nevadí a nemusím se s tím "prasit" když bude třeba špatné počasí. Další výhoda je, když vám na auto nějaký pitomec nacouvá. Rychle jej to probudí. Pozor ale na na jednu věc, pokud máte RZ někde na nárazníku, nesmí koule být v úrovni čísel. V tom případě musíte mít kouli demontovatelnou. Upozornil mě na to dodavatel tažného zařízení. V mém případě mám RZ na pátých dveřích, tak nebyl problém. Mám tažné zařízení HOOK a jsem spokojen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.