Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Automatická převodovka

Od: opelo odpovědí: 6 změna:
Ahoj,
Prosím Vás o radu.
Mám automatickou 6 stupnovou převodovku která funguje na jedničku.
Má pouze jednu vadu, když prudce ze stavení slapnu na plyn, auto se rozjede, pak spojka jakoby padne do neutralu, otáčky jdou nahoru, protože než si toho všimnu tak mám nohu stále na plynu, pak auto celé jakoby cukne, zapískají kola a zase normálně jedu.
Dát auto pryč než se to rozjede? Nebo to je ok? Převodovka je u poměrně starého auta opel astra 2008r.v. 1.9cdti.
Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

svetlik*
hodnocení

1x
Kdyžtak mám číslo na ekolikvidaci, kde ti dají 2000Kč za kompletní auto.Je to plzeňsko.

hodnocení

0x

Jestli dát pryč znamená ekologickou likvidaci tak je to řešení, problémy se kupí a myslim si, že se nevplatí za toto auto dále utrácet, zní to jako načatej měnič.

vernon
hodnocení

0x
Měnič. Pravděpodobně stržená volnoběžka vloženého lopatkového kola.

opelo
hodnocení

To je to opravdu tak zle? Auto mám z bazaru cca 8 měsíců a za tu dobu jsem do něj už dost dal... tohle by mě trochu naštvalo, kolik by vyšel repas takovéto záležitosti?

Nejspíš dráž než celé auto. Prostě jezděte a neřešte to. A zbytečně automat nenamáhejte. Nevyřazujte na semaforech, nechávejte ho ohřát, při parkování používejte nejdřív ručku a pak P. Ještě může klidně 100 000 km vydržet...

opelo
hodnocení

Díky za radu, v září budu kupovat stejně nové, jen bych rád do té doby jezdil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak funguje převodovka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]