Nejste přihlášen/a.
0x
Ten pravý asi nebude originál.Co jsem si zadal výrobní číslo ta mě ukazuje že by měl vypadat tak jak ten levý.Kde jste je kupoval?
doplněno 08.06.19 21:39:
ježiš lidi, tazatel není tak blbej že nepozná pravý od levého.Tam je viditelnej rozdíl v tom tvaru odlidku a když si to přiblížíte tak i v prachovce
doplněno 09.06.19 10:37:
jistě že na vzhledu nezáleží a pasovat bude,ale tady jde o to že koupil(zaplatil)kvalitu a dostal něco jiného

0x
Bez číselného a písmenného označení na výrobku se ve většině případů jedná o méně kvalitní druhovýrobu. Lemförder je poměrně kvalitní výrobek, ale dražší. Když nakupuju tyhle věci na auto, tak chci neotevřený balík s výrobkem, většinou je tam papírová pečeť s dobrým lepidlem nebo po zaplacení před prodejcem otevřu obal a výrobek zkouknu. Že s tím výrobkem má potom problém mě nezajímá, prodejce by také nejedl tvrdý či plesnivý rohlík z marketu. Pokud tě prodejce neinformoval že je uvnitř jiný výrobek, tak jim to vrať a chtěj původní. Pro porovnání výrobku projeď internet nebo ještě lépe- zajdi za blízkým automechanikem, co si o tom myslí.. Budeš mít alespoň "oporu" od někoho, co tomu rozumí. Europoslanci by měli místo těch kravin co vymýšlí nařídit povinné značení výrobků prodávaných v "Eurozóně"-konkrétně uvést na výrobek výrobce a zemi původu+ namátkovou kontrolu kvality při dodeji do obchodů v EU.
Tak čepy byli koupený přes skoda-dily.cz/... .Ještě mě překvapilo,že krabičky od čepů vůdec nebyly zalepený páskou,takže kdokoliv,ten čep mohl vyměnit za jinou značku,ale jen doufám že to není čina,aby se mě ten čep,za týden nerosipal. ![]()
doplněno 08.06.19 22:09:
Tak už jsem na to přišel,ten práví čep je na Octavia 1 a ne na Fábia 1
mara21 objednávej si pokud možno takovéto věci v nejbližším obchodě s autodíly s možností vrátit případný podezřelý díl hned v prodejně. Ne všechno zboží co ti objednají se dá sice vrátit, ale to by ti měl prodávající sdělit. Podobně jsem dopadl s objednanými díly z podobného českého e-shopu, možná stejného jak uvádíš a co uváděli jako originál tuzemský díl, tak byl bez označení a to beru automaticky jako "čínu". Nebyly to důležité díly řízení, brzd či všeobecně podvozku, ale pokud něco uvedu jako originální díl, potom by ten díl v případě plastu měl mít stejnou barvu a číselné označení jako od výrobce-prostě typický Kocourkov v Eurobordelu.. Totéž se traduje se třemi kvalitami od výrobců- nejkvalitnější pošlou do autorizovaných servisů a dvojková kvalita/méně zdařilé, ale poměrně dobré do "autoobchodů" a třetí je čína-alespoň to tvrdí známý automechanik.
Doporučuji objednávat spíš na CC autodíly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.