Nejste přihlášen/a.
Zdravím,koupíl jsem si nový spodní čepy od značky LEMFÖRDER.Zarazilo mě,že každý čep je jinačí,ale krabičky od čepu jsou stejný.Ják je to možný,že je každý čep jinačí?
Ten pravý asi nebude originál.Co jsem si zadal výrobní číslo ta mě ukazuje že by měl vypadat tak jak ten levý.Kde jste je kupoval?
ježiš lidi, tazatel není tak blbej že nepozná pravý od levého.Tam je viditelnej rozdíl v tom tvaru odlidku a když si to přiblížíte tak i v prachovce
jistě že na vzhledu nezáleží a pasovat bude,ale tady jde o to že koupil(zaplatil)kvalitu a dostal něco jiného
Bez číselného a písmenného označení na výrobku se ve většině případů jedná o méně kvalitní druhovýrobu. Lemförder je poměrně kvalitní výrobek, ale dražší. Když nakupuju tyhle věci na auto, tak chci neotevřený balík s výrobkem, většinou je tam papírová pečeť s dobrým lepidlem nebo po zaplacení před prodejcem otevřu obal a výrobek zkouknu. Že s tím výrobkem má potom problém mě nezajímá, prodejce by také nejedl tvrdý či plesnivý rohlík z marketu. Pokud tě prodejce neinformoval že je uvnitř jiný výrobek, tak jim to vrať a chtěj původní. Pro porovnání výrobku projeď internet nebo ještě lépe- zajdi za blízkým automechanikem, co si o tom myslí.. Budeš mít alespoň "oporu" od někoho, co tomu rozumí. Europoslanci by měli místo těch kravin co vymýšlí nařídit povinné značení výrobků prodávaných v "Eurozóně"-konkrétně uvést na výrobek výrobce a zemi původu+ namátkovou kontrolu kvality při dodeji do obchodů v EU.
Tak čepy byli koupený přes skoda-dily.cz/... .Ještě mě překvapilo,že krabičky od čepů vůdec nebyly zalepený páskou,takže kdokoliv,ten čep mohl vyměnit za jinou značku,ale jen doufám že to není čina,aby se mě ten čep,za týden nerosipal.
Tak už jsem na to přišel,ten práví čep je na Octavia 1 a ne na Fábia 1
mara21 objednávej si pokud možno takovéto věci v nejbližším obchodě s autodíly s možností vrátit případný podezřelý díl hned v prodejně. Ne všechno zboží co ti objednají se dá sice vrátit, ale to by ti měl prodávající sdělit. Podobně jsem dopadl s objednanými díly z podobného českého e-shopu, možná stejného jak uvádíš a co uváděli jako originál tuzemský díl, tak byl bez označení a to beru automaticky jako "čínu". Nebyly to důležité díly řízení, brzd či všeobecně podvozku, ale pokud něco uvedu jako originální díl, potom by ten díl v případě plastu měl mít stejnou barvu a číselné označení jako od výrobce-prostě typický Kocourkov v Eurobordelu.. Totéž se traduje se třemi kvalitami od výrobců- nejkvalitnější pošlou do autorizovaných servisů a dvojková kvalita/méně zdařilé, ale poměrně dobré do "autoobchodů" a třetí je čína-alespoň to tvrdí známý automechanik.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.