Nejste přihlášen/a.
Pěkné dopoledne, dnes sem jel do práce a před radarem mě předjížděl nějaký,, frajírek". Radar ukázal 77 km/h a vzápětí mojí SPZ, jel sem pod 50 km/h, můžu z toho mít problém já, nebo? Předem děkuji za odpovědi. Popřípadě kam se obrátit?
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jurajjuraj*
4x
mezi radarem a ukazatelem rychlosti je dost velky rozdil, taky jich mame po meste nekolik a vzdycky zasnu jak nekdo jede 60km/h a kdyz uvidi tabuli jak ukazuje rychlost tak skoci na brzdy ( pro jistotu na 40km/h ) a je mu jedno co se deje za nim, projede kolem tabule a vrati se na svych 60km/h
domajzml
Volal sem snad všude a nikde mi nic neřekli nebo neměli přístup... Počkám zda-li něco přijde a pak to popřípadě začnu řešit... Všem děkuji za odpovědi, hezký zbytek dne.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]