Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plašiče zvěře (sw samolepkou)

Od: felda11* odpovědí: 9 změna:

Kam nalepit plašiče zvěře u Dacia Duster 2010.

Díky Felda

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

1x
Nejlepe nikam, za prve to nefunguje (hledejte zkusenosti a doctete se, ze spousta majitelu teto kraviny stejne srazila srnu), za druhe tim zver stresujete. A za treti to pravdepodobne nema homologaci, takze to na aute nema co delat. A samolepka vam to zvenku na aute neudrzi, vibrace a zmeny teplot jsou znacne.

Tak to máme úplně jinou zkušenost. jednak to drží tou samolepkou dobře ,nesmí to urvat nějaký vandal jak se stalo synovi jednu utrhnul v samolepce a druhou pro změnu ulomil.Hned druhý den bez zvěroplašičů potkal srnu.

Jeden by mohl říci náhoda-ale neřekl bych,onu trasu jezdí 4 roky .celou dobu s plašičem nepotkal žádné zvíře až ve chvíli kdy o ně přišel.

Tazatel : na mazdě Premacy je mám před hagusy na střeše,syn na 106 u předních světel .

hodnocení

1x

Pokud myslíš něco takového, mám to nalepené na okrajích nárazníku tak, aby mohl dobře "píšťalkou"proudit vzduch při jízdě. Nepřekáží a není to ani moc vidět (aspoň to nikdo neurve). Když se objeví zvěř, většinou se otáčí od vozovky.

hodnocení

0x

Asi bych to umístil někde jak je ten flak pod lampou.Viz přiložený obrázek

Plašiče zvěře (sw samolepkou)
Tak tam by to bylo teda pěkně hnusný

No nevím -to auto neznám,takže soudím dle fota,stát u skutečného tak bych asi vybral jiné místo.

A jestli je to na tom kterém hnusné? každý máme jiný vkus a navíc kam si to dám, je každému po tom h...

hodnocení

0x
DOvolil bych si nabídnout tazateli výborný magnetický spořič paliva, hodí se výborně k plašiči zvěře...
feka
Ale jedno z toho je blbost, druhé spíš takové neužitečné placebo, co ale dělá alespoň něco. *smich*

hodnocení

0x

Od doby, kdy jsem na silnici potkal hluchou srnku, jsem tyto plašiče odstranil. Už jim nevěřím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]