Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamera do auta

Od: slavo® odpovědí: 6 změna:

Kterou z ttěchto tří by jste si vybrali - cenový strop je cca 3000

cerne-skrinky.heureka.cz/...

A preferovali by jste funci Detekce rychlostních radarů?

A nebo by jste sáhli po jiném modelu?

A jaký názor máte na magnetické uchycení?

A ještě by mě zajímalo kolik cca hodin záznamu se vejde na 32Gb kartu ve střední kvalitě.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tu Xiaomi mám přes rok (tehdy stála míň, zajímavé) a stačí to, ale žádný zázrak to není. Šel bych do té TrueCam. Hlavně si vypněte ty svítící LEDky, ať nevypadáte jak idiot, někteří lidi si myslí, že jim to líp osvítí cestu *smich*
Na detekci radarů mám Waze, ale mít to přímo v kameře určitě nemusí být na škodu. Nejlepší uchycení je za mě samolepící, pokud to máte čistě do jednoho auta.
Na 32GB ve 60 fps fullhd to u mě vychází cca 3 hodiny.

hodnocení

0x
:( byste, preferují cenu tj. Čína za 350s poštou. Zapíná se při startu auta, při nehodě postačuje i ta bídná kvalita. V zahraničí natáčet nesmíte, dávat videa na YouTube s lidmi a identifikační RZ taky ne. Antiradar je na pokutu i hůř...
doplněno 04.06.19 10:55: S tím měřením netuším. Ještě mne za 20let nepokutovali. A že toho najezdím dost. S tím zahraničím je toho víc. Chcete autokameru. Za jakým účelem? Mám fullhd na max rozlišení a přehrávání starých záznamů. Nikomu to neukazuji. Je to pro případ potřeby při nehodě.
hodnocení

Zakázáno je snad rušička radarů.

Informace o tom, že jsem už byl změřen zakázáno snad není - a stejně přenosné radary žádný přístroj neidentifikuje.

A kamera je zakázána snad jen v rakousku - jinde je snad povolena.

A navíc do zahraničí s autem nejezdím.

hodnocení

Jo a v německu zařízení nesmí uporzovat na radary.

hodnocení

Samozřejmě pro případ potřeby při nehodě.

Jinak nikam nic dávat nehodlám.

milan92
hodnocení

0x

Magnetický držák se hodí pokud nechcete nechávat kameru v autě a vyndavat jí. Pak je to pohodlnější. Já mám zkušenost z těchto jenom se starší verzí truecam a nikdy jsem s ní vyloženě problém neměl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]