Nejste přihlášen/a.
čaute, z ničeho nic se mi na mojí felicii stalo že jsem dojel na místo, vypl motor a když jsem chtěl nastartovat, tak je slyšet od startéru zvuk, jak kdyby se točil naprázdno a něco chrastí u rozvodů. je možné aby třeba praskl rozvoďák? auto nejde nastartovat a nešlo ani rotzlačit a mám celkem vítr z toho co by to mohlo být, nenapadne vás něco? Díky
Jestli se startér točí naprázdno, elmg. cívka nevsune pastorek startéru. Jinak auta s ozubenými řemeny se nedoporučuje roztlačovat, hrozí přeskočení byť o jediný zub a celé rozvody jsou v háji.
Jestli se startér točí naprázdno, tzn. netočí motorem, pak se těžko může ozývat něco od rozvodů. Tipoval bych to na rozsypanou volnoběžku.
PS: Keplere keplere, když cívka nevysune pastorek, nemůže sestartér roztočit, protože nesepne stykač v cívce. A pokud je to Felda 1.3, nemá řemen, ale řetěz!
@luke98: Tak už mě napadá jen katastrofický scénář - rozsypaný setrvák a spojka.
@luke98: Tvůj postup bych pochopil u škodovky z 80. let. To, co jsi udělal, bylo jen vyhazování peněz. Na moderním autě je diagnostika to prbní, co máš udělat. A ne chaoticky měnit díly bez toho, že bys věděl, který je vadný
No prostě když začnu startovat tak to zní jzhruba jako míchadlo co mají zedníci a něco v tom chrastí. Ale nešlo mi to auto ani roztlačit, tak mě to trošku děsí.
Pro: luke98: Píšeš, že auto nejde nastartovat ani na roztlačení a pak zase že občas motor běží a ,,chrastí". Tak nastartuje na roztlačení nebo roztažení? Jak teda?
Pokud motor běží a občas něco chrastí, tak by to mohla být ta rozpadlá volnoběžka, jak píše SATAM. Může docházet k tomu, že občas setrvačník zachytí pastorek volnoběžky, který v případě totálního kolapsu volnoběžky, volně ,,cestuje" po hřídelce a může ho zachytit otáčející setrvačník. Od toho by mohly pocházet ty pazvuky.
Vymontuj startér a případně sežeň jiný za pár stokorun. Vymontování startéru není složité.
čirůvka
No, toto téma už je asi pasé.. po rozdělání motoru jsem našel dvě základní věci, ozubené kolečko rozvodu, co je na vaččce, nemělo zuby, zuby byly v olejové vaně :D a řetěz reguleérně klouzal po vačce a ten divný zvuk chrčení byl proto. poté jsem ještě zjistil že byl docela ohoblovaný věnec setrvačníku, tak jsem ho též vyměnil. A ten zvuk "točení startéru naprázdno" byl zvuk motoru který nemá kompresi, podobně jak kdybych vyndal svíčky a začal točit motorem. jednou už jsem měl vysypanej startér a točil naprázdno a ten zvuk byl hodně podobný, tak možná proto jsem to zdiagnostikoval špatně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.