Dobrý den, mám Fabii dvojkovou TSI 1,2, rv 2011. Najeto 110t. Při zrychlení obcas na čtvrtý, většinou na pátý stupeň hlavně na dálnici, mi auto začne cukat. Nebo když povolím plynový pedál a pak jej zase sešlápnu, tak to stejné. Nevíte čím by to mohlo být? Auto mám ani ne měsíc. Díky za rady.
Tak aspoň víš proč se toho předchozí majitel zbavil a přitom to stačilo nejspíš jenom pořádně zkontrolovat. Příčinou může být asi 150 věcí takže nehlepší bude diagnostika přímo za jízdy...
Objevují se tyto potíže spojené se špatně fungující regulací EGR. Zjistěte taky jestli nebyl proveden "chiptuning" kdy se měnil plnicí tlak turba, na hraničních hodnotách tlaku to muže být v akceleraci pod zátěží z nízkých otáček normální důsledek a musí se s tim naučit jezdit, ve vyšších 2000 + už tahne plynule. 148 možných příčin ale stále zbývá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.