Nejste přihlášen/a.
Jaký klíč se objevil? Jako nářadí? Klíč? Upozorňuje vás to na blížící se servisní interval, a ne že máte něco někam strkat.
Ale tak nějak si trochu myslím, že si tou otázkou z nás jen děláte srandu.
Proč si myslím,že chlapi vidí "klíč" a jde o servis a ženská vidí "klíč" a půjde o kontrolku teploty a chladící kapaliny?
Obrázek klíče na displeji znamená blížící se servisní úkon.Lze jej vymazat.U jiného auta konkretně u pežota jsem to řešil tak, že jsem stlačil knoflík denního počtu ujetých kilometrů na tachometru,a potom jsem zapnul zapalování.Servisní klíč se vynuluje.Jestli bude totéž platit u červené škodovky,to netuším.Tím servisním úkonem se myslí obvykle výměna oleje,výměna brzdové kapaliny,výměna vzduchového filtru a podobně.Takže pokud tomu zrovna nehovíte,navštivte servis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.