Nejste přihlášen/a.
Děkuju
1x
Subjektivně žádný rozdíl nepoznáš.
doplněno 30.05.19 13:06:
@zbynek0: Pochopitelně, že to smysl má. Nikdo neuvidí, jaké nepřístojnosti v autě provádíš![]()
Ne, nemá to smysl vůči sluníčku a horku. Jak jsem psal, půlku oken mám zatmavených a je to stejné, jako u kolegy v autě. Pokud někdo takové folie jako ochranu proti vedru v autě prodává a deklaruje snížení teploty, tak je to šejdíř, pokud se nebudeme bavit o snížení v řádů jednotlivých stupňů. Tepelný komfort si představuju tak 25°C max a to žádná folie nedokáře prostě.
Zatmavení je dobré k tomu, aby nebylo vidět dovnitř, případně neprocházela viditelná složka světelného spekta (snížení oslnění), která je daleko užší, než ostatní spektra záření, které teplo vytvářejí.
re4zon Ale rozpálené sedačky a teplota v autě je trochu rozdíl. Si to můžeš empiricky ověřit změřením. Tady je zataženo celej den a v autě mám 30 st.
Neporadil by mi někdo kde, abych to tam mohl mít i na STK? Včetně homologace.
Chtěl bych si to udělat sám.
Děkuji
Já se rád učím a dělám rukama, fólie stojí do 500Kč.
Prostě každej je jinej no
0x
Pochopitelně, pokud je auto černý jako bota a ještě nalepíte na okna tmavé fólie, tak si moc nepomůžete.
Já mám služební auto stříbrné, všechny okna mimo čelního a předních dveří mi polepili dírkovanou fólii s firemním potiskem a pokud si ještě do čelního okna dám protisluneční Alu clonu, tak i zaparkované auto je znatelně méně rozpálené - myšleno při parkování.
jak píšu, chci si to zkusit udělat sám.
Nevíte kde bych koupil fólie, které tam mohou být včetně potřebného příslušenství pro natahování?
Děkuju
Proč to musí udělat jen způsobilá osoba?
Děkuju
Ale auta s fóliema a bublinkama kolem sebe nemám, ještě jsem to snad ani neviděl.
Odkud jste jestli to není tajné?
Karticku si muzete koupit taky, ale falsovat na ni razitko by se mi moc nechtelo. Na stk ji muzou chtit taky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.