Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme 20let staré auto, které je naprosto funkční az na potřebu výměny vyfuku, ale i tak jsme se rozhodli vzhledem k složitosti prodeje , že vzhledem k jeho věku ho dáme do likvidace.Prosim, neznáte nějakou firmu, autovrakoviste V OKOLI OLOMOUCE A PREROVA, která je spolehlivá? Vzhledem k tomu, že auto je stále naprosto funkční, tak ze by auto i takto vykoupili?
Pokud chcete, aby firma auto vykoupila, obraťte se na autobazar. Firma, která se zabývá likvidací autovraků, sice možná auto "vykoupí", třeba si pro něj i přijede, ale nezajímá je funkčnost auta a tudíž cena se odvíjí od pojmu "autovrak". S ničím jiným nepočítejte a přestože jsem z Chebu, situace bude víceméně stejná i v okolí Přerova a Olomouce.
Spíše napište o jaké auto se jedná, jeho nájezd a celkový stav a možná se tu najde někdo, kdo vám za něj dá o pár tisíc víc, než to vrakoviště.
@berger: Vyčůránci. Ostatně jako spousta dalších.
Řeším naprosto stejný problém. Našel jsem firmu,která úvádí 1,50kč za kilo. Když jsem se proklikal spoustou oslavných výblitků,jak jsou úžasní,dočetl jsem se - je třeba se předem domluvit,auto jim dovézt /90km daleko/,auto bude prohlédnuto a pokud bude vše vpořádku /?/,bude zváženo a zaplaceno...
Mazda půjde do moditu,za odvoz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.