Nejste přihlášen/a.
Zdravím, ze dne na den se stalo, že i bez zastrčeného a otočeného klíče v autě funguje veškerá elektronika.. svítí kontrolky, světla, čerpadlo čerpá, ventilátory, no prostě všechno. Chová se to, jak kdyby se to auto zbláznilo když běží motor, tak všechno funguje jak má. Z nějakého důvodu ale přestalo fungovat automatické rozsvícení světel a pokud chci zapnout světla nebo vypnout tak ty tlačítka reagují skoro na dotyk.. Když třeba mám vypnutý klíč, tak svítí budíky a kontrolky, když zatáhnu ručku, tak ty kontrolky zhasnou atd.. osobně bych tipoval spínačku nebo pojistkovku.. ale chtěl bych slyšet i názor někoho jinýho.. nebo třeba jak mám co vyloučit. Není zrovna dvakrát super pokaždé odpojovat baterku :D
děkuji...
Jo a ještě mě napadlo, že na kraji pojistkovky, na tom místě jak bývají náhradní pojistky bylo trošku vody, ale u těch relátek to bylo suchý.. ale pokud by bylo něco zapečenýho, tak by to přece blblo i s nastartovaným motorem ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.