Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer vážení rádci,
měl bych na Vás dotaz ohledně tažného zařízení. Momentálně si vybírám ojeté auto na občasné tahání mého vozíka (2700 Kg). Značku a typ vozidla mám vyhlídnuto. Záměrně vybírám auto, které nemá namontováno tažné zařízení. Můj dotaz zní, když má auto v TP napsáno 2 300 Kg či 2 700 Kg lze na něj legálně namontovat TZ, které je na 3 500 Kg? Na mnou vybrané auto a mnou vybranou motorizaci se na internetu prodává TZ, u kterého je uvedena maximální hmotnost bržděného přívěsu 3 500 Kg.
Díky Vám za odpovědi.
měl bych na Vás dotaz ohledně tažného zařízení. Momentálně si vybírám ojeté auto na občasné tahání mého vozíka (2700 Kg). Značku a typ vozidla mám vyhlídnuto. Záměrně vybírám auto, které nemá namontováno tažné zařízení. Můj dotaz zní, když má auto v TP napsáno 2 300 Kg či 2 700 Kg lze na něj legálně namontovat TZ, které je na 3 500 Kg? Na mnou vybrané auto a mnou vybranou motorizaci se na internetu prodává TZ, u kterého je uvedena maximální hmotnost bržděného přívěsu 3 500 Kg.
Díky Vám za odpovědi.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Ano lze to, jen nechápu, když potřebuješ auto s tažným zařízením, proč kupuješ záměrně auto, které ho nemá. Pak zbytečně dodatečně zařízení nechat montovat a obíhat registr vozidel kvůli zápisu. Když můžeš případně auto s tažným zařízením koupit rovnou, pokud se vyskytne dobrá koupě.
bery*
Asi protoze pokud by auto uz melo tazny na 3500kg, tak se da predpokladat, ze ho predchozi majitel vyuzival a auto bude celkove utahany a rozvrzany ...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]