Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Utlumení rezonance plechů

Od: requied® odpovědí: 6 změna:
Zdravím,
Čím byste polepili rezonujici plechy?
Nemělo by to stát ranec, musí to zvládnout teplotu cca 60-70° a ideálně by to mělo tlumit i hluk.
Děkuji za tipy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co třeba něco takového.

hodnocení

Pěna tlumí zvuk?
Spíš jsem myslel něco jako karimatka, ale nevím jestli by to mělo efekt.

V podstatě vše, co nalepíte na plechovou desku, zruší rezonanci. Třeba slabý filc, nebo nějaká deka. Jistě se najde nějaký materiál, který odolá teplotě.

kimbert*
hodnocení

0x

No ono se těžko radí,když nevíme velikost plechů,množství ,účel..něco takového? ahifi.cz/...

hodnocení

Množství plochy je v součtu cca 1,5m2. Tyhle tuningove tlumící samolepky jsem samozřejmě taky našel. Ale nechce se mi naslepo objednat něco za 2tis a ono to pak třeba bude stát za prd. Proto se ptám na doporučení něčeho konkrétního a vyzkoušeného.

olinl
hodnocení

0x

Nevím přesně na co to má být, ale na podvozky aut se používá Body 950 v bílé, šedé a černé barvě 400ml autokelly.cz/... Je to poměrně odolná, pružná a levná varianta tlumení na plechy podběhů, spíš opravy, je toho ve spreji docela málo.

doplněno 27.05.19 03:37:

Zkoušel jsem zpětně svůj www odkaz na Autokelly, nevím jestli bude fungovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]