Zdravím mám takový problém, motorku jsem umyl vapkou karbec jsem zabalil do sáčku aby se tam nedostala voda filtr i karbec jsem čistil svíčky ok ale nešlo mi motorku vytočit vynechávála na motorce jsem jezdil 1rok tak jsem si řekl že už bude potřeba vyměnit ventily,kroužky,válec,píst vše mi vyměnil brácha docela se v tom vyzná akorát to furt nešlo do otáček myslely jsme že je to karbec tak jsme ho vyměnily z druhé motorky která jede úplně normálně motorka je stejná jako moje máme 2 akorát karbec to Tak nebyl furt to samý potom jsme vyměnily řídící jednotku cívku i fajfku a svíčku taky akorát furt ten samej problém ventily neklepou motorka chytá na škrt i za studena akorát to nejde do otáček když jedete a ventily mi dělal jeden chlap tak jestli je nezabrousil na hovno
Jaká je průchodnost výfuku pro spaliny (můžeš na zkoušku výfuk odpojit, jestli se něco změní) a není mokrý vzduchový filtr (ten můžeš na chvilku/na přezkoušení také vyndat). Vypadá to z popisu na špatný/nedostatečný přívod vzduchu nebo odvod z výfuku.
Filtr to dělat nemůže přehazoval jsem z druhé motorky karbec i filtr a žádná změna myslel jsem třeba jehla jestli není ohnutá nebo trošku uštípnutá ale není a výfuk to dělat nemůže,prostě nevím ten den jsem to umyl vapkou a od té doby to blbne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.