Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak správně nastavit vnější zrcátka u auta

Od: michalb* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mohl by mi někdo poradit jak správně nastavit vnější zrcátka u auta? Příjde mi, že na to neexistuje jednotný názor a každému jakoby vyhovuje něco jiného ...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
JÁ si je nastavuju tak, abych v nich viděl co nejvíc :)
Tedy abych v úplném okraji zrcátka tak tak viděl bok auta. A výškově tak, abych viděl "rovně". Tedy ne sklopená dolů ani nahoru.
doplněno 25.05.19 12:14: Ještě bych doplnil, že vnitřní zpětně zrcátko nemám (tedy mám, ale nevidím jím dozadu *smich*) a mám hlídání mrtvého úhlu, na což samozřejmě 100% ne spoléhám, ale pomoct do dokáže :)

hodnocení

0x
Důležité je vidět auta jedoucí blízko ve vedlejším pruhu, nebo ta právě tě předjíždějící. Ta už nejsou vidět ve vnitřním zrcátku, ani ve vnějším.
.
Já nepotřebuji vidět levý nebo pravý bok, dveře. Nastavuji zrcátka tak, abych viděl auta za mnou, jedoucí v tzv. mrtvém úhlu. Teda vnějšími koukám ne rovnou dozadu, ale více dozadu do boků.

bbbb
hodnocení

0x

Zrcatka nastavuji tak abych videl vice do pruhu vedle sebe a ne na zadek vlastniho vozu.

hodnocení

0x
Pořiď si za pár desetikorun panoramatické malé zrcátko na přilepení. To vykryje slepé úhly a vidím pěkně na spodek zadní části auta při couvání(kup ale kulaté zrcátka).

mathew
hodnocení

0x

Ono taky dost záleží na konkrétním autě a nastavení sedačky. V některých autech zrcátka vůbec nenastavuji a nechám je jak je nastavil někdo předemnou no a v jiných autech žádné vyhovující nastavení není...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]