Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nehoda auta na převozkách

Od: honza123* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

V práci jsem poškodil (odřel a malé promáčknutí) při manipulaci s materiálem zákazníkovi dveře u auta, které je ale na převozkách. Když jsem měl kdysi já auto na převozkách, říkali mi na dopravce, že dokud nebudu mít RZ, tak s ním nesmím jezdit. že to je jen na převoz, stk,... I když mám pojistku na blbost, přesto mám obavy, jestli s tím nebudou problémy. Jako že pojištovna to neuzná. Budou s tím problém? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Mohl by to být problém.

Převozní značka platí pokud vím 10 dnů...a slouží pouze k jízdě vozidla od prodejce k registraci resp. do místa registrace.

hodnocení

2x

Vy se nebojte, pojištovna to za Vás uhradí, i když vozidlo nemělo ještě RZ. SPZ.

Problém nebude.

honza123*
23.05.19 17:54
hodnocení

Děkuji.

mathew
hodnocení

0x

Pokud se to stalo v areálu firmy(předpokládám, že ano) tak je jedno jestli má auto RZ, STK nebo zaplacené povinné ručení, protože nic z toho v areálu firmy nepotřebuje. Takže by žádný problém ani pro jednu stranu být neměl;)

hodnocení

0x

Vy problém okolo značek poškozeného vozdla nemusíte řešit, Váš problém je škoda, kterou jste způsobil. Pokud to chcete řešit z pojistky ,,na blbost´´ tak si hlavně prostudujte, jakou máte spoluúčast, někdy to bývá i 10 tKč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]