Nejste přihlášen/a.
Prosím poratte-známí mi pujčil auto když si budu platit pojistku,tak s ním mužu jezdit neomezeně dlouho.Bez mého vědomí udělal polopřepis na mě.Pojistku platím,ale nejezdím s ním a nechci ho.Co s tím mám dělat,?Komu vlastně patří to auto?DĚKUJI
kančo,
"známí mi pujčil auto, Komu vlastně patří to auto?" Samozřejmě že jemu, vždyť Vám ho jen půjčil
"s ním mužu jezdit neomezeně dlouho." ale to asi ne, třeba mu někdo zde poradil jak se ho zbavit.
".Co s tím mám dělat" buď ho na sebe doregisrovat, nebo mu ho vratťe.
Domnívám se, že jste se domluvili jinak.
Mám radit jemu, nebo Vám?
Další který by si měl dát vlažnou sprchu a pak se konečně zeptat na tom správném místě, tedy toho svého známého...
Vy nechcete zdarma vozidlo, to musí být asi něco starého nebo ne? Pokud je provozu schopné tak ho beru.
Zrovna pred hodinou odjel stastny kupec s mym ZX, a to za celych 5500Kc. No ekodan naprosto znehodnotila muj majetek, premyslim, jestli by se to nedalo nejak napadnout. Je to hnus.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.