Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vídeň autem - EKO plaketa

Od: vego odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

jsem majitel automobilu, který splňuje EURO 4 a příští víkend mám jet do Vídně na víkend. Dočetl jsem se na internetu, že k vjezdu do Vídně prý musím mít EKO plaketu, která stojí přes 1100 KČ. Kvůli jednomu víkendu si ji nehodlám kupovat.

Nicméně zóna, kde je tato známka potřeba je poměrně rozsáhlá. Přemýšlel jsem, že by se dalo auto nechat na nějakém sběrném parkovišti na okraji, ale pořádně nevím kde.

Máte s tím někdo nějakou zkušenost?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A já jsem se zase dočetl, že EKO-plaketa je nutná ve Vídni pro nákladní vozidla.

Takže když už si hledáš informace na netu, tak si zjisti všechny okolnosi a pro koho platí.

Ať přijedeš do Vídně z kteréhokoliv směru (po hlavním tahu), tak tam budou odstavné parkoviště P+R. Je to rozhodně lepší volba, než jet autem do centra. Ve Vídni je provoz silný takřka přes celý.

Ale zase pokud si na to troufneš, tak můžeš zkusit zajet do města, abys zažil realitu provozu velkoměsta a potom holt asi stejně vyjedeš na okraj města a zaparkuješ na P+R.

asd1
22.05.19 19:59

.

asd1

mathew
hodnocení

1x

Žádná plaketa není potřeba a o víkendu není třeba ani hledat placené parkoviště, protože jde stát normálně na ulici zadarmo, místa tam je dost a provozu se také není nutné bát, protože skoro žádný není.

lmgify
hodnocení

0x

Podobný dotaz zde byl zodpovězen před 2 měsíci: Jak navštívit Vídeňskou zoo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]