Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s přepisem vozidla koupeného v autoESA na leasing.
2 měsíce zpět jsem zakoupil nové, resp. lehce ojeté vozidlo v autoESA na leasing a nyní jsem leasing předčasně splatil a je na čase přepsat vozidlo.
Vozidlo je momentálně psáno na mé jméno + jméno leasingové společnosti.
Leasingová společnost zaslala plnou moc do datové schránky dopravního inspektorátu hl. města Prahy.
K vozidlu mám zelenou kartu, kupní smlouvu, ID plné moci v datové schránce, velký/malý TP, ale při koupi vozidla jsem nedostal doklad o evidenci vozidla, dostal jsem ho na převozku a po pár dnech jsem dostal RZ společně s velkým a malým TP.
Zajímá mě tedy zda musím na evidenční kontrolu, pokud již mám značky a vše výše uvedené.
Přepisuji vůz poprvé.
Předem díky.
Takže stačí zajít na evidenční kontrolu a pak s protokolem zajít na registr vozidel a vozidlo následně přepsat.
Na evidenční kontrolu si s sebou mám vzít co všechno? Zelenou kartu (myslím tím povinné ručení), velký a malý TP a dále ještě něco? Bude vyžadována kupní smlouva?
Že by na evidenční kontrolu kartičku pojištěnce? Pokud byste přemýšlel tak DOKLADY od vozidla= ORV1 a ORV2 a k tomu ještě peníze ,ZK je pak nutná u zápisu změny ne u EvK-ale protože s tím autem jezdíte tak ji stejně musíte mít u sebe(ve vozidle!).Kupní smlouvu ukažte (kopii) až bude nějaký zádrhel-ta nezajímá aní úředníky na registru vozidel .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.