Dobrý den, na laku na střeše auta mám mnoho malinkých, černých teček. Jdou odstranit jen nehtem po jedné a ještě velmi těžko. Neví někdo, prosím, co je to zač a jak tečky odstranit? Za každou radu moc děkuji. Fotky přikládám.
Taky bych to viděl na nějakej průmyslovej bordel - svařovna, slévárna, kovárna, chemička apod.. Co mi hlava nebere je, že je to jen na střeše. Na kapotě není nic?
doplněno 13.05.19 20:51:
Tak snad už jen spekulace. Viděl a dosáhl původní majitel na střechu vozu? Taky je možné, že to umyl kam se dostal. Např. naše uklízečka uklízí perfektně, ale jen do výše svých očí. Pro nás vysoké je to zážitek .
edudant
Na kapotě, ani nikde jinde to není. Jenom na střeše. Myslel jsem, jestli to není ta vzdušná koroze, ale je to jen na střeše. Tak nevim. Auto jsem takto koupil.
Díky moc za radu, mušince mě teda nenapadly. Vzhledem k velikosti a k tomu, že jsou všechny zhruba stejně veliké to budouu asi mušince. Vyzkouším opatrně ten aceton. Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.