Nejste přihlášen/a.
Já tedy nevím...
Ale na Tank Ono lze AdBlue tankovat zcela normálně (samozřejmě i do OA) ta pistole je stejná jako pro NA.
V klidu...Já mám Peugeota a to je také PSA..
Už jsem doplňoval 10l na Tank Ono a nic nevytékalo..1l AdBlue za 6,50Kč.
To Vás čeká ale po cca 10tis km...a potom tak každých 15tis km.
No nevím co máte za Citrouše, jám mám Partnera s BlueHDI a normálně mi to vždy dolijí při periodickém servisu, který abslovuji každých 15tkm, což vychází s velkou rezervou. - nádrž na močku má údajně 17 litrů objem.
Jednou se mi stalo, že asi zapomněli dolít, začalo to v hlásit UREA, tak jsem prostě a jednoduše koupil 10 l kanďák a vzhledem k tomu, že pažout má hrdlo na močku hned vedle hrdla na naftu, byla tato operace stejně náročná, jako dolít palivo z kanďáku. Nevidím v tom problém.
Tak jestli to máte jako služebák, tak budiž. Ale své auto bych nikdy netýral tak dlouhým intervalem. Ostatně - já mám Partnera jako služebák, ale přesto s ním jezdím do servisu po 15tkm, i když to pro mě znamená každé dva měsíce v servisu - ale trvá to jen okolo 2 hodin, takže dám kafčo, přečtu noviny a jedu.
To by mě zajímalo, kde berete v kanystru levnější, než zde zmíněné Tank ONO za 6,5 Kč/litr. Právě co se dívám na kanystry, přijde mi to zbytečně drahé (což až tak neřeším, auto je to firemní a veškerý provoz platí firma), ale proč kupovat zbytečně dražší, když je to stejné, navíc méně komfortní, a ještě mi zbyde zbytečný kanystr, nebo spíš dva, protože nádrž mám 22 litrů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.