Nejste přihlášen/a.
Nějak se mi tam těch 22 litrů nechce lít z kanystrů, určitě existuje pohodlnější možnost, ale snad všude co vím mají jen výdejní stojany pro nákladní auta.
Díky.
2x
Já tedy nevím...
Ale na Tank Ono lze AdBlue tankovat zcela normálně (samozřejmě i do OA) ta pistole je stejná jako pro NA.
V klidu...Já mám Peugeota a to je také PSA..
Už jsem doplňoval 10l na Tank Ono a nic nevytékalo..1l AdBlue za 6,50Kč.
To Vás čeká ale po cca 10tis km...a potom tak každých 15tis km.
0x
No nevím co máte za Citrouše, jám mám Partnera s BlueHDI a normálně mi to vždy dolijí při periodickém servisu, který abslovuji každých 15tkm, což vychází s velkou rezervou. - nádrž na močku má údajně 17 litrů objem.
Jednou se mi stalo, že asi zapomněli dolít, začalo to v hlásit UREA, tak jsem prostě a jednoduše koupil 10 l kanďák a vzhledem k tomu, že pažout má hrdlo na močku hned vedle hrdla na naftu, byla tato operace stejně náročná, jako dolít palivo z kanďáku. Nevidím v tom problém.
Tak jestli to máte jako služebák, tak budiž. Ale své auto bych nikdy netýral tak dlouhým intervalem. Ostatně - já mám Partnera jako služebák, ale přesto s ním jezdím do servisu po 15tkm, i když to pro mě znamená každé dva měsíce v servisu - ale trvá to jen okolo 2 hodin, takže dám kafčo, přečtu noviny a jedu.
0x
To by mě zajímalo, kde berete v kanystru levnější, než zde zmíněné Tank ONO za 6,5 Kč/litr. Právě co se dívám na kanystry, přijde mi to zbytečně drahé (což až tak neřeším, auto je to firemní a veškerý provoz platí firma), ale proč kupovat zbytečně dražší, když je to stejné, navíc méně komfortní, a ještě mi zbyde zbytečný kanystr, nebo spíš dva, protože nádrž mám 22 litrů.
- Jak natankovat, co natankovat, tankování
- Jak natankovat na benzince?
- Jak otevřít víko od nádrže bez klíčků
- Kolik litrů signalizuje rezerva?
- Tankování nádrže
- Natural 100 vs Octavie
- Co vše se dá natankovat
- Kde natankovat nejkvalitnější benzín?
- Tankování do kanystru
- Nejde natankovat LPG
- Nejde mi pořádně natankovat
- Jaký benzín natankovat?
- Nádrž + rezerva
- Nákup benzínu TESCO
- Kvalita nafty vs pistole do náklaďáku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.